2017 2. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2017 10:05
2015 Yılında Üniversiteden mezun olmuş KPSS stresi ile boğuşurken en güzel çıkış kapım stres atmamı sağlayan yegane olay kitap okumaktı. Liseden beri hiç sıkılmadan sürekli okuyorum ama insan boşluğa düşüp stres olunca daha bir güzel daha bir kurtarıcı oluyor kitaplar. Üniversitem bitmiş Kpss puanını almışım artık alan sınavları mülakatlar vs. beklemekteyken arkadaşıma gitmiştim. Annesi çok çok fazla kitap okuyan birisi ve çok iyi bir insan. Bu tarz kitaplar normalde çok okumam arada arkadaşımın annesinin önerisi ve ısrarı üzererine 4 serilik kitabı bana verdi ve okumaya başladım. İnsanı tam içine çekmese de (ilk 2 kitap için söylüyorum ) sıkmıyorda bir dünya yaratıyor ve o dünyanın içinde aşk fantastik olaylar üzeride buluyorsunuz kendinizi. Karakter betimlemeleri ve kurgusu güzel. Sonra ki kitaplara geldiğimizde ise artık baştan beri karakterler ile tanış olduğun ve o dünyayı öğrendiğin için kitap daha da içine çekmeyi başarıyor ve final kitabı ile hikayeye güzel bir son veriyor. O Kpss stresi mülakatlar vs. uğraşırken farklı bir dünyaya götürmesi güzel olmuştu ama yine debu yazar hariç bu tarz kitapları çok fazla okumadım
FinalBecca Fitzpatrick · Pegasus Yayınları · 20147,4bin okunma