···Okunma: 12 Ocak 2021 12:12 Çok severek okuduğum hâlâ etkisinde olduğum "Ambrosia" yorumu ile geldim. Polisiye, gerilim, heyecan, merak, cinayet, olağanüstülük vs. ne derseniz var. Elimden bırakamadan bir solukta okudum.
Roman bir cinayet ile başlar. Ama bu sıradan bir cinayet değildir. Bu cinayet İsa Peygamberin kanının bulunduğu müzenin önünde , bu şişeyi çalmak için planlanan bir cinayettir.
Aras ise genç bir bilim adamıdır. Dünya çapında üne sahip olan NBL den iş teklifi aldığında nasıl bir olaya dahil olduğundan habersizdir. Kendini tanrı ilan eden bir profesörün olanağüstü planları ile çok farklı ilaçlar elde ederler. Ama işler bir noktada planlandığı gibi gitmez ve ikili arasında bir mücadele başlar. Ve işte roman tam olarak burda başlıyor. Birçok mitolojik hikaye, dini bilgi, tarihi bilgi ile süslemiş @umuttayann eserini.Kitap bittiği zaman birçok konuda donanımlı oluyorsunuz. Aras bir yandan profesör ile mücadele ederken peşinde olan seri katilden habersizdir. Ve her şeyden habersiz bir odada İsa Peygamberin kanı ile yeniden dünyaya gelen dört yaşında bir çocuk vardır. Gerisini siz okuyup görün. İyiki okuduğum diyeceksiniz.
Şimdiden hepinize keyifli okumalar.
Yeni eserde görüşmek üzere...