2021 2. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2021 00:55
İçinde birbirinden güzel şiirlerin bulunduğu muhteşem bir kitap. Şiir severlerin okumasını tavsiye ederim. Benim için de harikulade oldu. Tabi bir kere okuyarak sindirilecek şiirler değil. Zaten hangi şiir kitabı bir kerede anlaşılmıştır ki. Belki hiç anlaşılamamış şiirler de vardır . Hem ismini bilmediğim bir edebiyatçı ne demiş şiiri anlamı için okumak eti için serçe öldürmeye benzer. Kitap için bilgi verecek olursam erdem Beyazıt zaten döktürmüş orasına diyecek yok . Herkes içinde ne varsa dışarıya da bunları aktarır özellikle şairleri samimi buluşum bundandır. Kimse hissetmediği bir şeyi bu kadar derin ve içten yazamazmış gibi gelir. Kitabında da sevgili şair erdem Beyazıt'ın hissiyatı şeyler var . Sevgili Türkiyeme dair , Allah peygamber sevgisine dair , kendi sevgilisine dair şiirler var . İnsanın manevi duyguları çok yüksekken okuduğunda çok muhteşem duygular uyandıracak şiirler var. Sevgili şairin her şiiri defalarca üzerinde uzun uzun tefekkür ederek okunmalı diye düşünüyorum. Benim için en güzel şiiri sana bana vatanıma ülkemin insanlarına dair şiiri . Gerçekten bu ülke bu kadar güzel anlatılabilir miydi bilmiyorum. Nur içinde yat . Herkese iyi okumalar diliyorum
ŞiirlerErdem Bayazıt · İz Yayıncılık · 20216,4bin okunma