His Cehennem Çiçeği
2021 7. kitabı
Kitapta ana karakterlerimiz Ateş ve Hare. Ateş dünyada korkunç bir şekilde ecelleri gelmeden ölüp arafta kalan ruhların yaşadığı Ruhlar Şehri’nin lideridir.Ruhlar Şehri’ndeki ruhların bedenleri dünyada kaç yaşında ölmüşlerse o yaşta kalan kişiler. Hare ise babasıyla alakalı görmemesi gerek bir şeyi görmüş ve hayatı mahvolmuş bir kız. Hare Ateş’in kardeşinin oyunu sayesinde arafa düşüyor ve Ruhlar Şehri’ne geliyor . Bu sayede Ateş’le tanışıyorlar ve olaylar gelişmeye başlıyor. Konusundan da anladığınız gibi fantastik bir kitap bu. Yazarın kitapta yarattığı dünya beni çok etkiledi. Bununla birlikte fantastik kitaplarda betimleme ve okuyucuya olağanüstü olayların akıcı ve anlaşılır bir şekilde anlatılması güçtür. Yazar kendi kurduğu dünyayı okuyucuya gayet güzel bir şekilde tasvir etmiş. Kitabın akıcılığı da iyi , sıkıldığım yer pek olmadı diyebilirim. Onun dışında Ateş ve Hare’nin aşkı kitapta çok güzel anlatılmış. Ateş’in acıları beni derinden etkiledi. Duyguları gayet güzel bir şekilde hissettim. Sadece ben fantastikliği biraz daha ön planda tutulmasını isterdim . İlk kitapta sanki biraz geride kalmıştı. Aşk daha ön plandaydı. Çünkü anlatılan dünya beni çok etkiledi ve okumaktan keyif aldım . Daha fazla değinilmesini isterdim. Ama kitap bir bütün olarak gayet güzel. Hissedilen duygular, karakterlerin iç dünyası , birbirleriyle iletişimi ve olay örgüsü gayet iyi işlenmişti. Kitabı severek okudumPuanım 8/10
Bilim-Kurgu
His: Cehennem ÇiçeğiDuruMavii · Epsilon Yayınevi · 20181,035 okunma