Alışkanlıkların Gücü İnceleme
2021 2. kitabı
Kitap, ismi hepimizin ağzında dolanan ama işleyişini,ne demek olduğunu çoğumuzun bilmediği alışkanlık olgusunu ele alıyor. Bir gazeteci olan yazarımız bunu en basit ve en işlevli haliyle açıklıyor. Kitabın bu kadar iyi olmasının sebebi bir gazetecinin kaleminden çıkmasından dolayı basit sade ve ilgili çekici yazılması aynı zamanda bilim insanlarının araştırmalarını(bilimsel makaleleri) referans almasından dolayı çok gerçekçi olmasından kaynaklanıyo yani çok iyi bir ortaklaşma olmuş.Kitap insanların alışkanlıklarını incelediği gibi şirketlerin hatta spor takımlarının bile alışkanlık döngülerini gerçek örneklerle inceliyo eğer bu kitabı layıkıyla hayata geçirebilir kullanabilirseniz hayatınızı pozitif yönde ilerleticeğini sanıyorum(hayır hayır kesinlikle temenni ediyorum), kilo vermek mi istiyosun oku,şirketini daha iyi bir konuma mı getirmek istiyosun oku,kazancını katlamak mı istiyosun oku,alkolü ve sigarayı mı bırakmak mı istiyosun oku ,o imrenerek baktığın insanların neden bu kadar başarılı olduklarını anlamak mı istiyosun yine oku
Alışkanlıkların GücüCharles Duhigg · Boyner Holding Yayınları · 20182,564 okunma