2021 6. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2021 02:42
Yazarla bu kitabı sayesinde tanıştım ve iyi ki tanıştım. Kitap devamı gelebilecek bir sonla bitti bu yüzden umarım devamı gelir. Aslında bu tam olarak bir kitap incelemesi olmayacak sadece duygularımı yazmak istedim. Son zamanlarda okurken bütünümle odaklanamıyordum belki tüm dünya olarak yaşadıklarımızdan dolayıdır bilmiyorum ama bu kitapta öyle bir şey yaşamadım. Gün içerisinde öğlen saatlerinde başladım ve verilen bir iki arayı saymazsam şu an bunları yazdığım anlarda bitmiş oldu. Belki 8 dakika önce (okuyanlar bu kısmı anlayacaktır). Kitap; kuantum fiziğinden, Mevlana’dan, Şems’ten, zaman kavramından, zamanda yolculuktan, geçmiş, gelecek ve şimdiden, ustalıkla kurulan bağlantılarla bahsedilmiş. Bir polis, bir psikolog, bir profesör ve bir çocuk. Tüm olay bu kişiler üzerinden anlatılıyor. Sonu sizi belki şaşırtacak belki de hayal kırıklığına uğratacak ama her ikisinde de keşke bitmeseydi dedirtecek. Tuğba Sarıünal’ın edebiyatımızın kuvvetli kurgu kalemlerimden olduğunu düşünüyorum ve kendisini okumaya kesinlikle devam edeceğimi biliyorum. Bence sizde tanışmalısınız kitaplarıyla :)
Fil SaatiTuğba Sarıünal · Destek Yayınları · 20202,018 okunma