Mart 2020
Destek Yayınları

Abartılmış bir kitap
2024 36. kitabı
Okunma: 14 Aralık 2024 00:00
Aşırı yüksek puanlı olunca çok büyük beklentiyle elime aldım.Tam bir hayal kırıklığı.Bu kadar neden yüksek puanlı almamış değilim.Çok basit kurgu,anlamsız diyaloglar,doğru olmayan bilimsel argümanlar(Bir Kimya öğretmeni olarak rahatlıkla söyleyebilirim) ,alakasız bilim ve din kıyaslaması(ne şiş yansın ne kebab tarzıyla yazılmış kıyaslama)Çok kitap okuyan ve Türk Edebiyatını da çok başarılı bulan biri olarak söylüyorum.O kadar güzel kitap varken bu kitapla zaman kaybetmeyin.Tek beğendiğim kısım Fil saati çalışma prensibiydi.Onu da çok kısa,yüzeysel anlatmış geçmiş
2022 1. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2022 00:00
Yazarın kaleminden okuduğum ilk eseri. Elime almamla bitirmem bir oldu. Aman yarabbi bu nasıl bir kurgu ? Kitap bitti ve bir süre öyle bomboş duvarı izledim. Sürekli bir ters köşe. Oh be diyorum olayı çözdüm bambaşka bir yerden dolanıyor ayağıma. İçinde ne ararsanız var Kuantum fiziği , Mevlana’dan inciler , Polisiye , Matematik , Din , Bilim , Aşk say say bitmez… Kıymetli bir arkadaşımın hediyesi vesile oldu bu kitap ile tanışmamda. Artık kitap da kıymetlim :) Neden daha çok ilgi görmediğini merak ettim doğrusu , hak ettiği değeri henüz görememiş bir eser olduğunu düşünüyorum. Okuyun , okutun efenim…
Zaman için de zaman..
2020 7. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2020 02:27
Geçmiş.. Şimdi.. Gelecek.. Benim gibi zamanın ne olduğuna dair şüpheleriniz varsa, paralel zamanlara inanıyorsanız hemen başlayın.. Mükemmel akıcılık.. Her sayfada merak.. Ahhhh daha önce nasıl okumadım bu kitabı daha ilk gördüğüm an almalıydım dedim.. Altını çizeceğin o kadar çok satır var ki.. Son için de son.. Ve devamı gelsin diyeceğin bir son ya da yeni bir başlangıç.. çok beğendim çokk
2020 75. kitabı
Okunma: 22 Mart 2020 14:18
️Kitap için nasıl bir yorum yazacağımı baya bı düşündüm. Kuantum fiziği ile farklı bir kaç kitap daha okumuştum. Zaman kavramı, ses saati rakamların verdiği mesajlar ilk başta polisiye kitap ve katili aramaya Yola çıkar Merih ve Güneş atıkları yolda öğrendikleri ve duyduklarıyla bambaşka bir boyuta geçmiş gibi hissettim ben de onlarla. Birçok kahraman olan kitapları hep sevmişimdir. Yazarın anlatımı ve hikayenin içeriği çok ama çok hoşuma gitti tavsiye ederim kitapla kalın
Beklentimin Çok Üzerindeydi
2020 34. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2020 17:22
Kesinlikle mükemmeldi bir polisiye romanken bir zamanın içersinde buldum kendimi ayrıca kitabın içerinde ki kuantum fiziği üzerine yapılan sohbet, bilim-din ilgile ilgili cümleler hevesle beğeniyle okumama sebep olan etkenlerdendi kitap akıcı bir şekilde sürüyor merakla sayfaları çeviriyoruz. Sonu hele beni çok şaşırttı gerçi sonu son değil devamı gelecek belli. Kitabı okurken katil kim değil de nasıl oluyor diyoruz aslında ve bu çok daha güzel yapmış kitabı. Ben iyi ki okudum diyorum. Yeni gördüğüm Türk Yazarlarda okumak istediğim imgeyi ellerimin arasina vermiş yazar başarısı daim olsun diyorum
2020 24. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2020 05:45
her ne kadar kurgu olsa da insani dusunmeye sevkeden ve tabiri caizse beyniyle oynayan bir roman bitirdim az once. ara ara kitabi birakip olaylari zihnimde oturtmaya ve bagdaslastirmaya calistimsa da vucudumun bastan asagi ürpermesine sebep olan bir finalle karşılaştım. kitabin icerigi hakkinda fazla bilgi vermeden, bende uyandirdigi gibi herkeste bir merak uyandirmasini ve okumasini diliyorum.
2020 75. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2020 20:14
"Bazı şeyler için zaman şimdidir.Öncesi erken,sonrası ise geçtir." Yazarın kitaba sığdırdığı birçok şey var.İlk okuduğumda bir çocuğun dramını anlatıyor sandım.Ancak sayfalar ilerlediğinde bir bulmaca çözüyorsunuz. Zaman,geçmiş,gelecek ve şimdiyi kurgulaması oldukça şaşırtıcı.Her bir sayfda ben ne okudum dedirtiyor.
2020 177. kitabı
Okunma: 24 Mart 2020 14:02
Kitaba başlarken (isminden olsa gerek) kitabın tarihle ilgili bir kitap olduğunu zannettim. Ama kitap ters köşe yaptı ; yine Tarihle ilgili akademik bilgiler var ama daha çok mitolojik- fantastik- polisiye girdabında sürüklenen bir kurgu okuyoruz. İtiraf etmeliyim ki ; kitaptaki kurgu beni çok şaşırttı. Tam taşlar yerine oturuyor derken, birden bozulan düzen sizi başka kapılara çıkarıyor. Labirent gibi. Bu kadar da olamaz derken farklı bir sürprizle daha karşılaşıyorsunuz. KİTABIN İÇERİĞİ : Kitapta kuantum fiziği, zaman bükülmesi ve tasavvufi ögeler çok fazla belirgindi. Özellikle Mevlana'nın sözlerini ve Mesnevi'nin içeriğini kapsayan kısımlar ve bunların kitabın kurgusuna dahil edilmesi gerçekten kurguya farklı bir boyut kazandırmış. Hele kitabın finaline diyecek söz bulamıyorum. Tamamen sürpriz sonlu ve gözüken o ki, kitabın devamı gelecek. Şans verebilirsiniz...
Zaman
2021 85. kitabı
Okunma: 12 Ağustos 2021 10:43
İnsanoğlu her şeyin sırrını bulduğunu düşünmüştü ama bundan daha büyük yanılamazdı ve belki de zamanın bir üllüzyon olduğunu anlamak için sadece biraz daha zamana ihtiyacı vardı. Keyifli okumlar.
Roman
2021 20. kitabı
Kitabı son 10 sayfasına kadar merakla ve heyecanla okudum. İlginç kurgu, damardan aksiyon, sade dil ve enfes bilgiler. Gerçekten elinize aldığınız an da bitirmeden bırakamıyorsunuz. Lakin son 10 sayfa " yaaaa ne oluyoruz, ee burada mı bitti" diye diye tepinmeye başladım. Topuklarımda ki 220 voltluk acı beynime ulaştığında, kitap hakkında başka yorumlar okumak aklıma geldi ve devamı gelecek bilgisine eriştim. Umarım doğru bilgidir, tekrar tepinmek istemiyorum. Tavsiye ederim

Tuğba SarıünalYazar · 12 kitap
18 mart 1988 Balıkesir doğumlu, Ankara Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre master düzeyinde eğitimine devam etti. Drama İstanbul Senarist Geliştirme ve Film Atölyesi’nden mezun oldu. Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli dizi ve film projelerinde rol aldı. Profesyonel olarak mankenlik ve foto-modellik yaptı. 2012 yılında katıldığı Best Model Yarışması’nda en iyi fizik ödülünü aldı. Aynı zamanda senaristlik ve yazarlık yapmaktadır. Polisiye türündeki ilk romanı ‘’Nakil’’ 2013 yılında yayınlandı.