Aralık 2015
Ekim 2014
Destek Yayınları

2024 30. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2024 17:32
Öncelikle zamanında bu kitabın benim elime geçmesini sağlayan büyükbabam ile birlikte hastanede refakatçi olduğum zamanlarda kızına okumayı çok sevdiğimi söylediğinden ötürü bana bu kitabı getiren
Polisiye
·240 syf.·
2016 2. kitabı
Kitabın '' ben mutluluğa, o özgürlüğüne kavuştu '' diyip bitirmesi canımı sıkmadı değil. Ama her halükarda baş kahramana olan samimiyetiniz ve merakınız artacak diyebilirim. Keyifli okumalar.
2015 30. kitabı
Okumaya başladığınızda sıradan bir hikaye olduğunu düşünmeniz muhtemel. Sayfalar ilerledikçe konu daha da ilgi çekiyor, neler olacağını merak ediyorsunuz. Yazar okuyucuyu gerçek- halisunasyon ikilemi arasında bırakıyor.Bu belirsizlik,merak içinde kitabı okumanızı sağlıyor. Güzel bir polisiye romanı diyebilirim. Tavsiye ederim.
2024 23. kitabı
Baştan sona akıcı bir roman. İçerisinde psikoloji, polisiye ve aşk ögelerini barındıran bir kitap. Okuyuculara tavsiye edilir. Kitap dolu günler .
1000k
2017 12. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2017 11:33
Tamerin kansere çözüm bulmasıyla başlayan bir hikaye ve sonrasında gelişen olaylar.Beni çok etkileyen bir kitap.Yazarın okuduğum ilk kitabı.Kuzenim tavsiye etmişti iyiki okumuşum ben de tavsiye ediyorum sıkılmadan okuyacağınız bir yapıt.
Kitap incelemesi
2020 1. kitabı
Bana göre Tuğba Sarıünal Ahmet Ümit'in kadın versiyonu diyebiliriz. Bu kitabı da Çarpışma ve Paranoya kadar iyi sizi alıp götürüyor bir başlamışsınız kitaba birde bakmışsınız ki bitmiş. Ayrıca kitaplarındaki ters köşeler gerçekten başarılı tavsiye edilir.
2021 45. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2021 14:22
Konu fena değil, kurgu da iyi ancak daha derinlemesine araştırma yapılmadan neden hemen kalem ele alınmış ki? Kanser o kadar geniş bir konu ki, öylesine bir kanser ilacı deyip de geçmek olmaz artık. Kemoterapi seçeneği, ama hangisi? Ayrıca iki fare, bir güvercin ile karar verilse keşke. Bir çok yerde psikolog, bilim kadını gibi sıfatlar kullanmış bir hanımefendinin böyle iddiali bir kurguda azıcık araştırma yapmasını beklerdim. Faz çalışmaları, insan, çalışmaları, toksikoloji çalışmaları, vs, aşamaları olmadan olmuyor ne yazık ki. Ayrıca şizofreni için verilen bilgiler eksik, ya da yanlış, hastalık yüzeysel geçilmiş. Bu devirde öyle bilim temelli bir kurguya girişiyor iseniz, okuyucuya saygı gösterip azıcık araştırma yapacaksınız. İyi bir konu yakalamışsınız, insan iki okur araştırır, bilgi ya da destek alır. Sonra girişir yazmaya. Konu bu şekilde heba olmuş. Ayrıca, jargon konu ettiğiniz ortama ve konuya uygun olmalı. Ne demek Tamer doktor, Haluk profesör? Doktor Tamer, Profesör Haluk... Emek verilmeden kaleme alınan böyle kitapları görünce yıllarını heba eden, eseri için deli dehşet araştırma yapan yazarlar gözümde daha yükseklere çıkıyor. Aşık olun. İyi okumalar dilerim.
2015 3. kitabı
Mesleği doktor olan ana karakterin polisiye bir kurgunun içine çekilmesinin ötesine geçmeyi başarmış, okumaya değecek nitelikte bir kitaptır. Özellikle idealist ve işkolik olan şizofren bir erkeğin hem özel hayatında hem de sosyal ilişkilerinde konumlandırıldığı dramatik durum, kitabı yüzeysellikten çıkarmış ve derinlik kazandırmıştır.
2018 6. kitabı
Okurken aklıma gelen tek şey “Akıl Oyunları” filmi oldu. Filmden esinlenerek yazılmış ama ona rağmen filmin yandan çakması gibi -içinde hiç bir edebi üslubun, aktarabilecek değere sahip bilginin olmadığı, gereksiz, zaman kaybı, lüzumsuz vasat - bir kitap olmuş.
2020 37. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2020 18:11
Almayı çok çok isteyip kütüphanemin en tatlı köşesinde bulundurduğum, yazarının kişiliğine yardımseverliğine ve de mütevaziliğine hayran olduğum bu kitap için bir inceleme şarttı tabiki. Kadınların yaptıkları işlerdeki titizliği ince düşünceliliği hep ön plana çıkıyor bence. Kitabın başından diyorsunuz ki her şey tamam çözdüm bu adam sonunda böyle çıkacak. Ama hayır büyük ters köşe güzel bir akıl oyunu var bu da her kitabı aldığımda aklıma gelen “Kitabın kapağını kapattığınızda yazarına çay demlemek istiyorsanız o kitap başarılıdır.” sözünün hakkını veren bir kitap oldu dedirtiyor. Kitap okuma maratonu için ikinci kez okuduğumda büyüdüğümü ve farklı yerlerin dikkatimi çektiğini fark etmek beni sevindirdi demek ki yaşı ve belli bir okur kitlesine değil çok daha fazlasına hitap eden bir kitap dedim. Keşke yazarına çay demleyebilsem de aklımdaki sorulara cevap bulacak bir sohbette bulunabilsem. Kim bilir? Belki bir gün Keyifli okumalar....

Tuğba SarıünalYazar · 12 kitap
18 mart 1988 Balıkesir doğumlu, Ankara Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre master düzeyinde eğitimine devam etti. Drama İstanbul Senarist Geliştirme ve Film Atölyesi’nden mezun oldu. Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli dizi ve film projelerinde rol aldı. Profesyonel olarak mankenlik ve foto-modellik yaptı. 2012 yılında katıldığı Best Model Yarışması’nda en iyi fizik ödülünü aldı. Aynı zamanda senaristlik ve yazarlık yapmaktadır. Polisiye türündeki ilk romanı ‘’Nakil’’ 2013 yılında yayınlandı.