Puan vermedi·453 syf.····Okunma: 23 Ocak 2021 01:05 Üzerimdeki şoku atlatamadan kitap incelemesini yapmaktayım şu an. Çok ama çok garip hissediyorum. Çünkü hiç böyle tahmin etmemiştim. Gerçekten. Kitabı bitirmeme son 1 sayfa kalmışken ne ama nasıl diye düşünürken işte o an o ufak detay, o detayı nerde görsem tanırım işte o ufak detaydan her ne kadar bı kaç şey tahmin etmiş olsam da kesinlikle tahminlerinden çok daha fazlası oldu. Umarım bu şoku sabaha kadar atlatmış olurum. En az bı hafta atlatamayacağımı düşünüyorum.
Ayrıca bir konuya değinmek istiyorum. Fury filmini izleyen arkadaşlarım ne demek istediğimi daha iyi anlarlar. Fury filmindeki Don ve Norman karakteri arasındaki ilişkiyi baya sevmiştim. İşte bu kitapta da Mac ve Jim bana istemsizce Don ve Norman'ı hatırlatıyordu. Hatta kafamda onlar canlanıyordu. Fury filmini herkese tavsiye ederim.
Bitmeyen Kavga , diyalogları olsun düşünceleri olsun gerçekten çok kaliteli ve okuyucuya çok şey katan bir kitap. Herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. John Steinbeck çok iyi bir kaleme sahip. Her şeyiyle mükemmel bir kitap.
•••