·288 syf.····Okunma: 21 Ocak 2021 02:26 Hanne...
Yazarın ilk okuduğum kitabı. Uzun zamandır takip ettiğim ama kitabını alıp bir türlü okuyamadığım bir yazarı son çıkan kitabını okuyarak tanışma fırsatı buldum.
Kitaba başlamadan önce bu isme olan ilgimin etkisiyle çok büyük beklentiyle ve hevesle başladığımı not düşmeliyim.
Başlarda herhangi bir roman gibi başlayan kitap,Hanne adındaki kahramanımızın ruhsal süreciyle giriş yapar. Her ne kadar başları durgun bir şekilde devam etsede azmimizi kaybetmeden kendimizi Hanne 'nin ruhsal yolculuğuna ve yaşadıklarından ötürü kendine ve çevresine yabancılaşması süreci bizi içine alır. Romanda zaman zaman kendimi bulduğum, anlatılanları yaşadığım zamanların duygularına kapıldım.
Ayrıca romanda günümüze yabancı kalmayıp, güncel sosyal ortamlardan parçalar bulmak beni mutlu etti.
Romanın sonunda aslında daha yeni bir hikaye başlayacakmış izlenimi uyandırdı bende.Son 70 sayfasına doyamadığımı söyleyebilirim.
Kısacası birinin acılarla başladığı bir hayatı kendinden uzaklaşarak çözüm üretmeye çalıştıkça daha da dibe batması,gerçeklerden ne kadar kaçarsa en olmadık yerde onunla yüzyüze geleceğidir. Sonunda aynadaki yansımayı bırakıp ,kendine varma yolculuğudur.