Okuyan pişman olmaz, okumayan haberdar olmaz.
2021 4. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2021 23:35
Ekran başında sohbetlerine çokça tanık olduğumuz bu iki güzel insanı; bir de bu sayfalar arasında bulmuşken kaçırmamız düşünülemez herhalde Tahmin edileceği üzere kitap da sohbet havasında geçiyor. Sanki siz onlarla birlikteymişsiniz de onlar da sizi hitap alarak konuşuyormuş gibi bir durum içerisinde buluyorsunuz kendinizi. Böylelikle muhabbetin sıcaklığını hissedebiliyorsunuz. Kitap; Aşktan, Ahlaktan, Huzurdan, Allah sevgisinden ve bunun gibi daha birçok konudan bahsederek belki de yıllarca arayıp da nasıl bulacağımızı bilmediğimiz bu gibi kavramları bulma konusunda bizlere yardımcı oluyor. Çok değerli bir kitap oldu benim için. Fazlaca yüklenerek taşma noktasında geldiğimde bu kitabı açıp kendimi fabrika ayarıma döndüreceğim. Herkese hayırlı okumalar diliyorum
Fabrika AyarıHayati İnanç · Profil Yayıncılık · 20229,5bin okunma
Selamün aleyküm. Hayırlı günler. Belki incelemenizle alakasız olacak ama sizinle bir şey paylaşmak istiyorum: Elimde, 13 Mayıs’ta yayımlanan, üstünde iki yıl çalışılan ve 40 bölüm olmak üzere toplam 500 kitaptan oluşan “İslami Kitap Listesi” mevcut. Bu liste, insana sadece “İslami” ilimlerde değil, aynı zamanda fennî ilimler, psikoloji, sosyoloji, tarih, felsefe ve edebiyat gibi ilim dallarında da kendini geliştirmesine vesile oluyor. Listeye göz atmak isterseniz: http://1000kitap.com/gonderi/121995625