Necmettin Erbakan
2021 1. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2021 23:51
Erbakan hocayı ve icraatlarını çoğu kimseler bilmez. Bilen kimselerde, rahmetli Erbakan Hocanın nasıl büyük bir bilim ve siyaset adamı olduğundan şüphesi yoktur kuşkusuz. İslam Birliğine ve insanlığın saadetine adanmış bir ömür...Fazla uzatmadan kitaptan bahsedeyim; kitap içeriği genel olarak, eski Türkiye, gizli derin devletler, siyonizm, emperyalizm, kapitalizmin genel işleyişinden bahsediyor. Çoğu siyaset adamının değinmeye cesaret edemediği noktalara değinmiş. Ufkunuzu açacak, dünyaya olan bakış açınızı değiştirecek potansiyele sahip bir kitap. Devletine hizmet ettiği süre boyunca sürekli olarak iç ve dış güçler tarafından ekarte edilişine tanıklık ediyorsunuz. Buna rağmen cihat anlayışı ile her türlü fedakarlıktan geri durmayışına hayran kalmamak elde değil. O dönemki siyaset hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz. Akla karayı önünüze seriyor diyeyim ben size kısaca. Günümüz Batı taklitçiliğinin, sömürünün, ırkçılığın, adi düzenin yalnızca adil düzenle def olacağını sık sık yineliyor. Davasına olan inancını "büyük İslam Birliği er ya da geç muhakkak kurulacaktır." sözüyle gözler önüne seriyor. Kitapta nice değindiği mühim kısımlar mevcut. Vatan aşkı ile yoğrulan her gencin mutlaka okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. İncelememi hocanın bir sözü ile son vermek istiyorum. "Bir çiçekle bahar olmaz; ama her bahar bir çiçekle başlar." Allah hepimize bu vatanın saadeti ve kurtuluşu için çalışmayı ve bu uğurda can vermeyi nasip etsin.
DavamNecmettin Erbakan · Mgv Yayınları · 20176bin okunma