En önemlisi kimden çocuk yaptığındır, çok iyi bir insan olabilir, hadi çok iyi bir eş te olabilir olsun ama çok iyi bir anne ve baba olamayacaksa ondan asla çocuk yapma, hepimiz bunun travmalarının sonucunu yaşıyoruz hayatımızda ve yaşatmaya devam ediyoruz, ebeveynlerimizden ne öğrendiysek öyle davranıyoruz bizde, annem babam şöyle yaptı bana ben çocuğuma yapmayacağım diyoruz ama çoğunda başarılı olamıyoruz 😔 bize sormadılar benim evladım olur musun diye, biz de sormadan yaptık, bu dünyaya çocuk getireceksen ona sormamanın o büyük bedelini bir ömür ödemekle hatta ödeyememekle bitiremiyorsun, bir de bile bile evladına kötü davrananları düşünemiyorum bile aklım almıyor yani🤬 Arzu
Oyy bu ne öfke, nasıl ağır bir isyan böyle? Her insanın dünyaya geliş sebebi vardır. Yolculuğu boyunca ona eşlik eden ebeveynler, akrabalar, eş, çocuk, arkadaş, dost. Herkes ama herkes gerekli. Önemli olan yolculukta iyi ya kötü değerlendirdiğimiz kimselerin bize kattıkları, yolumuzun sonunda bizden ortaya çıkanlar. Nacizane az da olsa anlatmaya çalıştım. Bir zamanlar ben de bir çok ebeveyn için öfkeli düşünüp asıl gerçeği göremedim. Şimdi iyi ki olmuşlar, yer almaları gereken kadar kısımda kalıp görevlerini yerine getirip gittiler. Hakikatten lazımlarmış diyorum. Tavsiye ederim, sağlıcakla ve huzurla kalın.
Agnostik Kadın
Yeni çağın yeni dini öğretileri bunlar, inanmaktan vazgeçelim artık, inanmak ilkel benliğin ihtiyacı, düşünmeye geçelim