Puan vermedi·232 syf.··Beğendi
···Okunma: 30 Ocak 2021 20:34 Therese küçükken ailesi ölür ve varlıklı olan teyzesinin yanına getirirler. Therese ile aynı yaşında olan oğlu hep hasta olan oğluyla birlikte yaşar beraber uyur hatta beraber ilaç içerler. Bir gün olur teyzesine olan gönül borcunu ödemek için hiç sevmediği hep hasta olan oğluyla evlenir. Ama hiç sevmez hep nefret eder bir gün camille arkadaşı olan Laurent i eve getirir Laurent çalısmayı hiç sevmeyen rahat yaşamayı seven biridir ama yakışıklı uzun biridir . Therese kocasının arkadaşı olan Laurent e aşık olur her ikiside birbirini sever gizli gizli buluşup yakınlaşırlardı. Therese Laurent le olduğu bir gün Camille den kurtulmak istediğini sonra da beraber yaşamayı istediğini söyler. Aradan bir kaç gün geçtikten sonra Laurent Therese ye Camille yi nehirde boğacağını söyler ve hep birlikte kayığa binerler iyice açıldıktan sonra Laurent Camille'yi nehre atar ve Camille ölür . Bu ölüm Therese ile Laurent i birleştireceği yerde birbirinden tamamen uzak tutar . Yaklaşık 2 yıl geçtikten sonra evlenirler ama hiçbir şey yolunda gitmez çünkü yatakta , koltukta ,dolapta her yerde Camille'nin hayaletini görürler . Geceleri korkudan hiç uyuyamazlar . Laurent işini bırakıp resim çizmek ister ama her resim çizdiğinde Camille'nin yüz hatlarını çizer ve çizmeyi bırakır. Gel zaman git zaman artık iyice birbirinden nefret ederler . Artık birbirlerine fiziksel , ruhsal zararlar vermeye başlarlar. Bir gün Laurent therese yi öldürmek ister ve arkadaşı olan birinden toz yapımında kullanılan zehiri alır aynı gün Therese de Laurent i öldürmek için bıçağını hazırlar. Ve gece olunca ikisi birbirlerini öldüreceğini görür. Sarılıp birlikte ağladıktan sonra Therese zehri alıp yarısını içer diğer yarısınıda Laurent içer ve birbirlerinin üstüne yığılıp ölürler.