2021 22. kitabı
KİTAP TAVSİYEM "KEBBAT 2" «SENİ GÖRÜYORUM» ALINTILAR Hayat öyle bir yoldur ki,bazen bu yolda yürürken,ayaklarından çok...Yüreğin yorulur... Kırdığın kapıları asla açamazsın,boşuna uğraşma... Herkes burada... Peki!Umutlarımızı öldüren zaman nerede? Güzelleşmiş yürekler,her zaman cana yakındır... Sakın bir yere ayrılma, Sana sevmenin,susmanın,sabrın,şiirini yazacağım... Kahve kadar huzur versen,yeterdi... KİTAP HAKKINDA Bazı kitaplar vardır,ne kadar alıntı paylaşıp, yorum yaparsanız yapın bir cümlesini kaçırsanız özüne ulaşamazsınız...İşte "Kebbat" öyle lezzette bir kitap. "Kebbat 2/Seni Görüyorum" kitabını anlayabilmek ve heyecanına varabilmek için,öncelikle "Kebbat 1" kitabını okuyup,büyük sırlara ortak olmanızı tavsiye ederim.Bir solukta okuduğum,kalemine hayran kaldığım Filiz Gökdemir Köşker yazarım,Kebbat 2 kitabını ne zaman çıkaracak diye düşünürken,fırından çıkmış ekmek kokusu güzelliğinde,basımdan çıkmış mis kokulu kitabıma adıma imzalı ulaşmanın gururu içersindeyim İlk kitabımızda hatırlarsanız,Aşiyan Konağında gizemli bir ölüme ve müthiş sırlara ortak olmuş,tüm bunları öğrenip "__Acaba şimdi ne olacak?" diye heyecanlı bir bekleyiş ile kitabımızı sonlandırmıştık. Kebbat 2/Seni Görüyorum kitabımızda ise aynı heyecan hiç bitmeden,aksine doruklara çıkarak,sır perdelerini aralamaya çıkıyoruz Sezin Komser ile... Yolculuğumuz yine İstanbul'da başlasa da,Şanlıurfa/Birecik'e gidip orada misafir oluyoruz Sezin komserin görevi bitene dek.Mırra içip hikâyesini öğreniyoruz,Birecik halkının misafirperverliğine hayran kalıyoruz.Geçmişin sırları,dürülen defterler,ipuçlarını birleştirme çabaları derken sayfa 246 da okuduğumuz hikâyeye sesli ağlıyoruz... Sezin komser iş arkadaşı Serdar'ı kime emanet edip Birecik'e gitti? Yeni iş arkadaşları ile nasıl bir bağ kurdu?İş arkadaşı Selda ile aralarında niçin soğuk rüzgârlar esti? Hangi fotoğraf Sezin komseri yollara düşürdü?o fotoğrafta kimler var? Kim,Sezin Komsere tek başına Galata Kulesine gitme dedi?Neden? Üç tehdit,bir saldırı olayı da ne? Sezin komser sır perdesi aralayım derken yoksaaa.... Sağır ve dilsiz aracı kim?Niçin özellikle o seçildi? Kim kimin kara kutusu?Aşiyanların sırları çözülebildi mi? Sezin'in sezgileri,rüyaları müjde mi?uyarı mı? Tüm bunlar ve daha fazlası kitabımızda saklı Yine her sayfa altında kaynaklar belirtilmiş,yine her duygu okura ilmek ilmek işlenmiş,yine kusursuz bir anlatımla kitap,okurlarına hazır edilmiş.Kebbat 1 ve Kebbat 2/Seni Görüyorum kitaplarını her yaş grubuna gözü kapalı hediye edebilirsiniz. Yazarımızı can_ı yürekten kutluyor,kalemi ile tanıştığım için onur duyuyorum. Ayrıca bir dip not eklemek istiyorum ki; Kitap içerisindeki konu başlıklarındaki kısa ve yüreğe ok gibi saplanan güzel sözlerden,başlı başına bir kitap oluşur Yazmak için Dünyaya gelmiş,özel yetenekli güzel yazarım iyi ki varsınız Ben bir süre sonra kitabı yeniden yorumlamak istiyorum.Doyamadımmm... Polisiye,gizem,aşk,heyecan dolu yolculuk için,Kebbat serisini okumayı seçin LÜTFEN SEVDİKLERİNİZE KİTAP EDİN. Kitabı adınıza imzalı almak isterseniz yazarımıza ulaşabilirsiniz Tavsiye Ederim Sevgiler ZeHra Gaylan #Kebbat #filizgökdemirköşker #Kebbatsenigörüyorum #komser #polisiye #aksiyon #aşk #filozof #ikinciadamyayinlari #kitapsokağısakinleri #kitapyorum Filiz Gökdemir
Seni GörüyorumFiliz Gökdemir Köşker · İkinci Adım Yayınları · 202022 okunma