2019 1. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2019 21:21
"Bana bakan insanlar sorunlarımın uzun listesini yaptıktan sonra belki oldukça güzel gülümseyişimi ve gamzelerimi fark edebilirler. Bazen insanlar adımı bile sormuyor, hiç önemi yokmuş gibi ama adım önemli. Benim adım Melody." Kurduğu bu cümleyle aslında birçok kişiye ses oluyor Melody ve bize kendimizi sorgulama fırsatı veriyor. Engelli bir birey gördüğümüzde biz nasıl davranıyoruz? Duyguları, düşünceleri olduğunu hatırlıyor ve bunları önemsiyor muyuz? Ne kadar güzel olduğunu fark ediyor muyuz? Peki sevdiğimiz insanlara ne kadar güzel olduklarını veya onları ne kadar çok sevdiğimizi söyleyememenin acısını tahmin edebiliyor muyuz? Melody bize kelimelerin, konuşabilmenin, duygularımızı ve düşüncelerimizi ifade edebilmemizin önemini o kadar güzel anlatıyor ki. Umarım sevdiklerimize onları ne kadar sevdiğimizi söylemek için bunun elimizden alınmasını beklemiyoruzdur. Düşüncelerimizi dile getirebilmemizin önemini biliyoruzdur ve bunu insanları kırmak için harcamıyoruzdur. Bunlar Melody'nin bana hatırlattıklarından ve öğrettiklerinden sadece bazıları. Umarım hepimiz Melody ve sesi olduğu insanları daha iyi anlar, onlara hayatı kolaylaştırmak için çalışırız.
İçimdeki MüzikSharon M. Draper · Timaş Genç Yayınları · 202139,8bin okunma