2021 27. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2021 16:03
Merhaba kitap severler; Nobel edebiyat ödülüne aday gösterilen bir Rus Sovyet yazarının,öncelikle bilmeyenler için kısacası özgeçmişinden bahsetmek istiyorum. Kazakların soyundan gelen K. Paustovsky, 1892 yılında Moskova 'da dünyaya geldi. Küçük yaşta dağılan ailesi sebebiyle geçimini kazanmak için zorla özel ders vermeye başladı. Savaş nedeni ile (1.Dünya savaşında) eğitimine ara verdi... Dönemin Rus edebiyatına neo-romatizma yansıttığı bilinmektedir.Ayrıca tüm dünya tarafından bilinir... Yaşantısı yazmadan geçirmeyen yazarımız. #Bataklık kitabında doğa temasını ele alarak; insanların giderek doğayı nasıl değiştirdiğini, aynı zamanda insanlarınnasık değiştiğini göz önüne alarak ,farklı kişilerle aynı temayı ve insanoğlunun çıkarları için karekterlerin nasıl bozulduğunu eserine yansıtmıştır... @kitapkokusu_ve_ben moderatörlüğünde , @yaryayinlari ve @yaryayinlari_ 'dan çıkan #Konstantıonpoustovski 'nin kaleme aldığı #Bataklık isimli kitabı #zeynepleokuyorum ekibiyle okudum ÖNEMLİ UYARI; Son olarak bookstagramlara sesleniyorum; sürekli yorumlarımı çalıp okumadığınız kitabı kolay yolla temin edip yayın evi,yazar ve benim emeğime hiçe sayarak yorumlarımı kopyala yapıştır etmenizden,noktasından virgülüne kadar kendinizden bir şey katmamanızdan yıldım artık..Belki ben farketmiyorum fakat yazar ve yayın evi bizzat farkediyor...Sayısını bende unuttum yakaladığımda büyük bir zevkle ifşa ediceğimi ve gerekli yerlere başvuracağımı üstüne basa basa belirtiyim.Yasal hakkım neyse uğraşıcam sizin gibi emek hırsızlarına prim vermiceğim.Şimdi yorumumu kopyala yapıştır yapıcaksan bir kere daha düşün... #fundaileheryerdeoku #kitapsever#books #bookstagram
2021
BataklıkKonstantin Paustovski · Yar Yayınları · 199423 okunma