·352 syf.····Okunma: 03 Şubat 2021 00:21 Merhaba! Bugün 5-6 yıl sonra tekrardan okuduğum bir kitap olan Koğuş’tan bahsetmeye geldim. Öncelikle kitabı alıp almamanız lütfen benim yorumuma göre olmasın en son kararı kendiniz verin^_^ Kitap hakkında önceden okuduğum zamandan aklımda kalan tek şey kitabı çok sevdiğim ve sonunda şaşırdığım olmuştu. Bu yüzden hazır içeriğini unutmuşken bir daha okuyayım dedim ve pişman olmadım.
Artıları
(+)Kitap daha ilk sayfasından beni sürükledi ve içine çekti. Bu yüzden bu aralar kitap okumada sıkıntı çekiyorsanız bu konuda
yardımcı olabileceğini düşünüyorum akıcılığı sayesinde ama tabii dediğim gibi buna dayanarak değil kendi kararınıza göre alın veya almayın^_^
(+)Yazarın dilini sevdim ve konu işleyişi de bence güzel ilerledi,hiç saçmalayıp zorlamaya başladığını düşünmedim konunun.
(+)Bence ana karakterin kafa karışıklığının o duygusunu verebilmiş yazar okuyucuya. Şahsen ben aynı ana karakterimiz gibi kime güvenebileceğimi bile bilmiyordum kitabı okurken.Psikolojik gerilim havasını verdiğini düşünüyorum.
Eksi olarak bir şey bulamadım zaten 10 üzerinden de tam puan verdim^_^ İyi okumalar dilerim.