2021 2. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2021 15:36
Bugün sizlere bir çok kişinin bildiği Grinin Elli Tonu yazarının yeni kitabı olan Beyefendi’nin yorumu ile geldim. Öncelikle yok efendim Grinin Elli Tonu kimmiş, Beyefendi ondan kat kat daha iyi diyenleri özele bekliyorum. ⚔ Sıkı bir Grinin Elli Tonu fanıyım ki Türkçe kitaplarına ek olarak hayatımda okuduğum tek İngilizce kitaplarda onlardır. Mesela bu dönem İspanyolca öğreniyorum; neden? Grinin Elli Tonu serisi İspanyolca okuyabilmek için. Kimse bu seriye olan sevgimi sorgulamasın. Beyefendi kitabında ise; abisinin vefatı nedeniyle lord unvanı alan ama bunu istemeyen ve buna hazır olmayan uçarı bir delikanlımız var; Maxim. Neymiş efendim her akşam yatağa girdiğinde yanında biri olsun istermiş, ama sabah olduğunda tek başına uyanmak istermiş. Oldu paaaşaaam, başka? Alessia ise bin tane sırla, kimliksiz olarak evi Arnavutluk’tan kaçan bir genç kız. Hayatını devam ettirebilmek için temizlik yapıyor. Tahmin edin kimin evine temizlikçi olarak gidiyor? Kitap bence devam edecek şekilde bitse de umarım etmez. Tamamıyla Grinin Elli Tonunun ekmeğini yemek için yazılmış bir kitap. Sen kiiim Christian Grey varken yahu? (Eğer karşılaştırma yapmadan okuyabilseydim fikrim farklı olabilir miydi hiç bilmiyorum. Asla ama asla objektif yaklaşamadım. ) Neyse gideyim de bir daha üçleme izleyeyim bari.
BeyefendiE. L. James · Doğan Kitap Yayınları · 2020328 okunma