1 aydır buradayım. Birçok taciz içeren mesaj ve yorumlar aldım. İnsan ilk defa şaşırıyor acaba tek miyim diye. Sonradan öğrendim meğer DM'den her pisliği yazıp sonra üste çıkma çabaları varmış. Yeri geldi duyar kasıyorsun dediniz, yeri geldi kuyruk salladın dediniz. Ve bunu dediğiniz için şuan bunlardan korkup susan hemcinslerim var. Utanıyorum, tiksiniyorum aynı toplumda olmamıza. 1 aydır anlatmaya çalıştığım şeyi bu gün Δες Τινα bir iletiyle anlattı ve umarım anlamışsınızdır. Engel attıkca bir yerleri kalkıyor ve üstümüze gelmeye devam ediyorlar. Kimseden korkmadan ileti atın. En azından "boşşş yapalım canım sıkıldı" iletilerini görmekten iyidir.
··6 alıntı·
1.599 Gösterim
Evet çok var o tarz insanlar kitapları bahane edip sosyal arkadaş bulmak için uygulamaya üye olanlar 😃
Bunu ilk defa duyuyorum ben buraya planlı bir şekilde kitapları kaydetmek için geldim yada bu okuma hedefini yapmak için kullanıyorum böyle yazıları ilk defa görüyorum
Desteğiniz için çok teşekkür ederim evet susmayacağız, tacizin her türlüsüne “ses çıkaracağız” şikayet edeceğiz, birlik olacağız, bugünün engel atıp umursamadığımız insanımsısı yarının potansiyel sapığıdır. İnanın çok güçlüyüz, kimse yalnız değil.. Yeter ki susmayın.. 🙏🏻
Çekiliş ile 3 Kişiye Şiir Seti 12 Kitabı Hediye Ediyorum Canlar 🌹 KATILMAK İÇİN: #98154341
"Biliyor musunuz ben bu çağdan nefret ettim. Etimle, kemiğimle, hücrelerimle nefret ettim." Şair Cahit Zarifoğlu’nun dizeleri tam da bu çağı anlatıyor.
Sürekli her alanda savaş halindeyiz tacize karşı. Yorulduk fakat tepki göstermekten de asla geri durmayacağız. Cinsiyet meselesini çoktan geçti bu durum. İnsan olarak müdahale etmeli ve toplumun böyle şahıslardan temizlenmesi için cinsiyet fark etmeksizin buna karşı durmalıyız, duracağız.
DostaViski
Bu kadar kişinin destek olacağını bilseydim zamanında engelleyip geçmezdim. resimag.com/i/119673d8bb0e ve bu hala uygulamada. Nadjiba buyurun size şov.