2021 7. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2021 03:38
Romanı, katılmış olduğum bir kitap grubunun Şubat ayının zor(kazık) kitabı seçilmesi sonucu okuma kararı aldım. “Önce kurbağayı ye” mottosuna sadık bir insan olarak hiçbir araştırma yapmadan Şubat ayının ilk kitabı olarak okumaya başladım (korka korka) Korkularım yersiz çıktı çünkü çözülmesi gereken cinayetleri anlatıldığı bir romanmış ve “lise dönemlerinde Tess Gerritsen romanlarını çiğnemeden yutan bir kadınım ben bu kitap zor kitap olamaz benim için” sonucuna vardım. Tabii bu kitabı çiğnemem gerekti biraz, çünkü ortaçağda geçiyor ve din felsefesiyle siyasetle harmanlanmış cinayetler şeklinde sunuluyor önümüze. Benim için eğlenerek vakit geçirdiğim kadar farklı alanlara ilgi duymamı sağlayıcı bir kitap oldu. Kitap bittikten sonra yorumları okudum çok sıkılan zorlananlar olmuş bana güvenme sevgili okuyucu zaman senin zamanın kısa değil 700 sayfa verdiğin zamana değmeyecekse sırf okumuş olayım diye çile çekeceksen hiç başlama.(yorumlardan anladığım kadarıyla güzelim romanı çile gibi çekenler olmuş)
Gülün AdıUmberto Eco · Can Yayınları · 202015,9bin okunma