2021 11. kitabı
#kitapyorumu 3/5 ️️️️️ 6/10 ️️️️️ İlk cümlem şu olacak: Briar serisinin en güzel kitabıydı. Net. Elbette bu benim düşüncem. Genel olarak seriyle kimyam uyuşmuyor. Bana serideki her şey inanılmaz tensel geliyor. Oyun kitabı ise serinin en güzel kitabı olmasına karşın farklı bir kitapla kıyaslama yaptığımda sınıfta kalıyor. Kadın meseleleri yüzünden hayatını adadığı hokeyle alakalı bir önceki kitapta büyük bir sıkıntıya düşen Hunter, kadınlara artık son diyor ve dönemin tamamını kimseyle olmadan bitirmeye çalışıyor. Senelerdir aynı gereksiz adamla beraber olan Demi ise neşeli, eğlenceli tatlı bir karakter. Arkadaşı olarak Hunter’ın hayatına daldığı andan itibaren işlerin duygusal olarak karmaşıklaşacağını anlıyor ve okuyoruz. Kitap genel olarak bu havada geçiyor. İyi mi kötü mü, iyi mi kötü mü diye sürekli kendime sorup asla emin olamadım. Bazen güldüm bazense bu ne alaka şimdi dedim. Demi’nin ailesinin mide bulandırıcılığı, Brenna’nın Hunter’a espri olsun diye yaptığı gereksiz samimiyet vb en ufak şeylere bile takılmadan edemedim. Yine de çok eğlenceli bir çok an vardı ve diğer kitaplara oranla ciddi anlamda daha fazla eğlendim. O yüzden serinin en iyisiydi diyorum. Son olarak bu serinin vadesini kendi gözümde doldurduğumu düşünüyorum ve serinin final kitabını okuma kararımdan vazgeçiyorum. Okusam bile çok büyük ihtimalle yorumlamam. Umarım yorumum size yardımcı olmuştur. Sizi çok seviyorum. Bir sonraki yorumlarda görüşmek üzere. #book #bookstagram #bookshelf #booklover #bookworm #books #kitap #kitapkurdu #kitapaşkı #kitap
The Play (Briar U 3)Elle Kennedy · 2019348 okunma