02.02 Ayçiçeği Karnavalı Kitap incelemesi
2021 5. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2021 03:39
Kitabın konusu ile başlıyorum. Dolunay ve Çiçek adında ikizler var. Bu ikizlerin ailesi ikizleri küçükken terk etmiş ve onlar yetimhanede büyümüş. Dolunay'ı çok zengin bir aile sahiplenirken Çiçek kimse tarafından sahiplenilmemiş. Bu ikizler büyüdükten sonra iletişime geçiyorlar ve beraber Istanbul'da buluşuyorlar. Bir gün Dolunay Kıbrıs'a uçakla hızlıca dönmek zorunda çünkü sınavı var . Ama tam havalimanına gidiyorken bir sıkıntı çıkıyor ve ikisinin çantaları karışıyor. Dolunay'ın daha fazla zamanı yok ve tek seçenek Çiçek ile Dolunay'ın yer değiştirmesi. İkisi yer değiştiriyorlar ve biz bunu okuyoruz. Kitap kesinlikle muhteşemdi yani şuan bu serinin üçüncü kitabı ve bence üç kitaptan en iyisi buydu. Kitabın hiçbir olumsuz tarafını göremedim ayrıca sonu da tam istediğim gibi bitti. Şimdi karakter analizi yapmak istiyorum. Dolunay karakteri aşırı hoşuma gitti, eğlenceli bir karakterdi ve kitaba kesinlikle keyif kattı. Çiçek karakteri çok hayattan bıkmış insanlarla iletişim kurmayı sevmeyen bir karakterdi ama bence Çiçek'te aslında iyi biri. Doğukan'a tam anlamıyla bayıldım. Asır bence çok iyi bir arkadaştı hayatımda onun gibi bir arkadaşımın olmasını isterdim. Kübra çok tatlı ve cidden Dolunay'a çok yardımcı oldu. Efe'ye pek ısınamadım bence bu kitapta Efe'nin olması çok gereksizdi olmasa da olurdu. Aycan karakteri geçmişinde yaşadığı şeyler yüzünden ilk başta biraz soğuk olsada sonra Aycan'ı da sevdim. Osman bence biraz soğuk ama duygusal biriydi onu da sevdim. Kitabı kesinlikle okumadıysanız öneririm. Hoşçakal.
Hayat
02:02 Ayçiçeği KarnavalıN. G. Kabal · Ephesus Yayınları · 20205,6bin okunma