···Okunma: 11 Şubat 2021 18:10 Tehlikeli Oyunlar, popüler kültürün anlattığından daha fazlası hani kitaptan uyarlama bir filme gidersiniz de sonra da kitabını okursunuz ve film gözünüzde küçülür ya öyle bir şey anlatmak istediğim. Bence bir 500 sayfa daha olmalıydı bu eser az geldi bana! Kitabı anlatmak istemiyorum sadece “Hikmet erken gittin be” demek istiyorum.
Bende albayım’ a bir şeyler yazma gereği duydum basitçe ne olsa emekli albaylar toplumun ürünüdür.
Albayım kimse beni sevmiyordu biliyordum sadece bana katlanıyorlardı. Nerden biliyorsun Sedat oğlum?. Biliyorum albayım sevselerdi aldıkları pahalı şeyleri benimle paylaşırlardı ama onlar hep en ucuz şeyleri paylaştılar. Bazı bazı agresifleştiler benim yaralarımı sarmadılar oralı olmadılar albayım. Olsun dediler geçer dediler geçmiş olsun dediler geçmedi albayım! Ben de aldıkları pahalı şeylerden onlardan izinsiz onlardan aldım albayım. İnsan ya bazen pahalı şeyler çekiyor canı ama yok albayım olmuyor, hayallerimi görmüyorum, onlardan çok uzağım ama ben uzaklaşmadım albayım, onlar uzaklaştırdı beni hayallerimden albayım. Sedat oğlum fazla karanlık bakıyorsun? Hayır albayım onlar çekti perdeleri,
benden sıkıldılar, komşuları beni görmesin istediler herhalde. Albayım beni ayağı siz neden kaldırmadınız?