·96 syf.··Beğendi
···Okunma: 12 Şubat 2021 12:21 Bir çocuğun ağzından Dünyayı değiştirecek bir masalı dinlemek ve o masalın gerçeğini içinde hissetmek çok ağırmış meğerse! Uzun zamandır masal okumamıştım ve bunca zaman sonra içime bu kadar dokunan bir masalı okumak bana unuttuğum bir çok şeyi hatırlattı. Çocuk olmayı unutmuşum ben!
Küçük prens yazarın kendi hayatından öyle izler taşıyor ki, okurken yazarın hayatını bilmesen de diyorsun ki " Kesinlikle çocukluğundan büyük izler taşıyor bu masal. " ve masalı bitirip yazarın hayatını merak edip şöyle bir göz attığında ise küçük prensi orada öylece görüveriyorsun. Aslında küçük prens galiba hepimizin o unuttuğu çocukluğunda bir yerlerde hala bizi bekliyor.
Merak ederdim bu masalı okumadan önce, okuyanlar neden bu masalın dövmesini yaptırıyor diye. Galiba artık anlıyorum niyesini. Her baktığında unuttuğu çocukluğunu hatırlama çabası var o yapılan dövmelerde. Ben de kısa zamanda yaptıracağım.
İçinizde ki o küçük prensi görmek adına, hatırlamak için, kesinlikle okumanız gerek diye düşünüyorum.
Herkese çocukluğunda bıraktığı o küçük prensi hatırlama temennisiyle, kitapla kalın.