2022 69. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2022 22:01
Seriyi aylar sonra tamamlayabildiğim için unuttuğum her şeyi yeniden hatırlamak amacıyla ilk kitaba geri döndüm. İyi ki de dönmüşüm. O dünyayı ve Celaena'yı o kadar özlemişim ki. Bugüne kadar serinin iki kitabını okuyabilidim ama Celaena okuduğum en iyi ve en sevdiğim ana karakter, ötesi en sevdiğim kadın karakter. Güçlülüğünü, hırsını, korkusuzluğunu, alayını ve çocuksu yanını o kadar seviyorum ki yedi kitap boyunca onu okuyacağım için çok heyecanlıyım. Bu kitaptan bahsetmem gerekirse, sevmediğim tek bir şey var. O da genel olarak sevmediğim bir şey; aşk üçgenindeki bütün herkesin mükemmel olması. Yani yazarım, birini kötü ya da sinir bozucu yap da bari kafamızdan rahatça eleyelim. Veya karakterimiz seçimini yaptığında üzülmeyelim. Ama yok, Chaol da Dorian da o kadar iyi ki, biz seçim yapamazken Celaena nasıl seçsin? İkisine de bir şekilde gözü kayıyor işte :) Bir de, üçüncü kitaptan itibaren giren bir yeni erkek karakterimizle gelişecek olayları da biliyorum. Geri dönüp aşk üçgenine şükredesim geliyor, ne bu gönlündeki bolluk yazar? Ve Nehemia... Prensesli kekim. Celaena ile olan dostluklarını keşke daha çok okuyabilseydik. Hazır önümde okuyabilme fırsatı varken sonuyla sinirimi çok bozan ikinci kitaba doğru yol alıyorum.
Cam ŞatoSarah J. Maas · Dex Yayınları · 20244,972 okunma