Beyaz Fil Yayınları
2021 4. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2021 22:03
Aşkı, sevgiyi, vatan ve tarihin harmanlanıp,  sevgisini hissetiren çok güzel bir kitap olmuş. Akıcı ve oldukça özenle yazılmış, okurken çok keyif aldım. Ancak kitabın sonu beni ağlattı. Arın ve Damla' nin sevgilerine aşık oldum... Psikiyatrist olan Umut' un umutsuz Meyra aşkı ile  sonundaki sürprizleri çok duygulandırdı beni. Psikiyatrist Umut ile Arkeolog olan Arin ev arkadaşı gibi gözükse de, gerçek kardeşleri kıskandıracak muhteşem bir dostlukları olan iki arkadaş.  Umut' un yıllar önce kaybettiği sevdiği kız Meyra' nın tekrar hayatına tesadüf gibi gözüken bir şekilde girmesi ile başlıyor olaylar. Arkeolog olan Arın ve ekibinin Eskişehir / Yazlikaya da olan Midas Kralın' ın hazinesine ait 5 parçadan oluşan ama ellerinde henüz 3 haritanın olduğu olaylar ile geçiyor. Profesör ve ekibi hem geriye kalan 2 haritayı bulmak için çaba sarfederken, bir yandan da tarih kaçakçıları ile mücadele ediyor. Bu arada bu kazı ile hiç ilgisi olmayan kişilerde kaçırılıp zarar görüyor. Aksiyon, gerilim, göz yaşı, aşk herşey var bu kitapta.
İz Peşindeİsmihan Özen · Beyaz Fil Yayınları · 202036 okunma