2020 55. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2020 00:24
Hukuk sosyolojisi dersi içerisinde önerilen ve okuduğum, "Merhamet" adlı kitapla karşınızdayım. Birçok alanda,"ödüllü" bir kitap olduğunu söylemeden de geçmeyeyim. Fakültedeyken ders kitaplarından öğrenemeyeceğimiz, fakülteyi bitirdikten sonra ise yıllar içinde kazanabileceğimiz tecrübelerin bir kısmına dair güzel bir derleme olan bu kitap, az çok fikir sahibi olduğunuz konuları bambaşka şekillerde değerlendirmenizi sağlayacaktır.Ayrıca,Amerikan adalet sisteminin geçirdiği süreçleri ve şuan geldiği noktayı gördüğünüzde büyük hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Okurken yok artık, nasıl olur, bu kadarı da fazla ama dediğim o kadar çok yer oldu ki... Cezalar, cezaların infazında, temyizinde yaşananlar...Verilen her bir mücadele de haksız yere yitip giden hayatlar, adalet ve merhameti umutla size tekrar sorgulatacak ve arattıracaktır. Herkese iyi okumalar .
MerhametBryan Stevenson · Koridor Yayıncılık · 2020604 okunma
Merhaba, unutulmaz mahkeme sahneleri olan çok iyi bir film önermek istiyorum. Judgement at Nuremberg 1961. beyazperde.com/filmler/film-7545
melisa
Sıkılmadan tekrar tekrar izlediğim ve de izleyebileceğim bir başyapıt. Teşekkürler Serdar Bey.