·36 syf.····Okunma: 18 Şubat 2021 19:15 Bu sıralar kendimi çocuk kitaplarına kaptırdığımın farkındayım fakat sizce de bazen bu tarz eserler okumak iyi olmuyor mu? :)
Açıkçası yeğenim doğduğundan beri eskisinden de fazla ilgimi çekiyor çocuk kitapları ve okudukça da her yerde fikirlerimi paylaşıyorum ki benim gibi alışveriş yapmadan araştıran insanlara faydam olsun.
Bu eseri şans eseri gördüm ve yeğenimin de çok seveceğini düşünerek hemen alıp okudum. Özellikle uyku saatleri geldiğinde çocukların uykuları olduğu halde uykuya direndiğini ve sizinle daha da fazla zaman geçirmek oyunlar oynamak istediklerini gözlemlemişsinizdir. Bu kitap aslında bir çocuk kitabından öte size güzel de bir oyun fikri veriyor bence. Neden bu akşam siz değil de çocuğunuz sizi uykuya hazırlamasın? Bence böyle şirin bir rol değişikliği teklifine her çocuk çok sevinecek ve bunu hemen yapmak isteyecektir.
Yazar ve illüstratör Dave Hackett, hikayeyi kızı dört ya da beş yaşındayken uydurduğunu ve zamanla şekillenerek bu hale geldiğini söylüyor.
Eserin fikrini gerçekten çok sevdim ve karikatürist biri olarak çizimleri de şahaneydi. Gönül rahatlığıyla çocuğunuza alabilirsiniz.