2021 44. kitabı
Herkese Merhaba Bugün beni biraz hayal kırıklığına uğratan bu kitabın yorumuyla geldim. Neden hayal kırıklığına uğradım? Öncelikle bu sorunun cevabını vermek istiyorum. Kitabı okumaya başlamadan önce yüreğimize dokunacak bir kurgu okuyacağımızı düşünmüştüm. Çünkü okuyan bookstagram arkadaşlarımızın kitap hakkındaki yorumlarını okumuştum. O kadar çok övmüşler ki insan ister istemez fazla beklentiye giriyor. Benim size tavsiyem yazarın kalemi güzel ama fazla beklentiye girmeden okuyun. Çünkü kitabımız 213 sayfa sadece 40 sayfasında Elzem'in hikâyesini okuyoruz. Kalan sayfalarda çoğunlukla deneme ve aralarda şiirler var. Kötü değil ama ben Elzem'in hikâyesinin daha çok işlenmesini isterdim. Çünkü aşkın verdiği acı deneme olarak daha çok kaleme alınınca okuyucuyu yoruyor yani ben okurken yoruldum. Düşünün deneme okumayı ve kendimce bir şeyler karalamayı seven ben bile yoruldum. Ama üstüne basarak söylüyorum 40 sayfalık olan hikâye bölümü gayet başarılıydı. Yazarımızın kaleminin geliştirilince daha iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca kitaptaki yazım hataları vb. göze çok batıyor. İçeriğinin düzenlemesi de gerekiyor. Yazarımızın yolu açık olsun.
ElzemAdem Karaman · Parga Yayıncılık · 202044 okunma