2021 36. kitabı
Herkese Merhaba Bugün sizlere Yeşilçam tadındaki bu kitabın yorumuyla geldim. Nedense kitabı okurken Yeşilçam filmi izliyormuşum gibi hissettim. Bu arada o dönem filmlerini daha çok sevdiğim için Yeşilçam izlemek bana ayrı bir zevk verir. O yüzden bu kitabı da çok sevdim. Çünkü yazarımızın anlatımı da harikaydı. Akıcı bir anlatım olduğu için elime aldığımla bitirmem bir oldu diyebilirim. Aralarda dilime dolanan şarkılar da oldu. Çünkü ben de Müzeyyen Senar 'ın sesine meftun biriyim. Hatta şu anda da "Benzemez Kimse Sana" şarkısını mırıldanarak yorumumu yazıyorum. Ee sizlerde anlamışsınızdır. Müzeyyen isminin nereden geldiğini değil mi? Karakterimizin adı Müzeyyen. Ah canım Müzeyyen... Başına neler neler geldi ah bir bilseniz Hayatın güzelliğini de zorluğunu da yaşadı. Tabi ona üzüldüğüm kadar kızdığım yerler de oldu. Gerçi kitapta diğer karakterlere daha çok kızdım Eminim okuyunca sizler de benim hissettiklerimi hissedeceksiniz. Çünkü duygular yoğun olarak okuyucuya geçiyordu. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Yazarımızın kalemine sağlık @nurayaltayozkan .
MüzeyyenNuray Altay Özkan · Luna Yayıncılık · 202028 okunma