Puan vermedi·141 syf.····Okunma: 21 Şubat 2021 18:35 Carpe Diem!!!! Latince de anı yaşamak anlamına geliyormuş..anı yaşamak.. hangimiz ne kadar yapabiliyoruz bilinmez bugüne kadar ne kadar anı yaşadık, yaşadım bilemem ama bu günden sonra hayat felsefemin "anı yaşa"olarak değiştiği kesin.
Ölü ozanlar derneği başta okurken bana çok normal bir kitap gibi gelse de aslında hiç öyle değil!! Kitabı okurken her cümlenin altını defalarca çizdim çünkü açıp açıp tekrar okumam gerek biliyorum.
Olay örgüsü olarak da hemen hemen hepimize geçmişte sorulan büyüyünce ne olacaksın sorusu var aslında.bize cevabıni kendilerinin verdiği soruları sora sora hep doktor avukat yetişti. hiç bir çocuk küçükken ben ressam olucam ben şair olucam demedi,diyemezdi çünkü şair olup napican doktor olmak varken... Kitapta da bu yaraya da değinmiş yazar..
Kitabi bir oturuşta bitirdim üslup çok akıcı ve okuyucuyu sıkmayan bir olay örgüsü var..
"Okumamız gerek...ama sadece yazar ne demiş diye değil bn ne diyorum diyebilmek için" demiş yazar bı bolumde aynn öyle
İyi okumalar şimdiden