Puan vermedi·232 syf.····Okunma: 21 Şubat 2021 19:17 Merhabalar görünmez adam kitabında griffin adında bir adam kar tipisinde ingiltere nin ıping adlı kasabasında mahsur kalır. bu adam bir bilim adamı olup kendisini bir araştırmada bulduğu yolla görünmez yapmıştır. kasaba eşrafı tarafından bir süre sonra bu adamın görünmez olduğu anlaşılır ve resmen bir ucubeymiş gibi davranılır. görünmez olmak bir lütuf mu, yoksa bir lanet mi?
Wells in 1897 de yazdığı kitabında belkide ara ara hepimizin hayal ettiği şeyi görünmezliği çok güzel ele alıyor. görünmez bir adamın yaşadığı zorlukları veya nadir de olsa avantajlarını harika bir distopya dilinde anlatmış. ayrıca gregory benford ın önsözüyle birlikte okuyucuları soluksuz heyecanlı gayet akıcı bir kitap sunuyor. çok fazla aksiyon olmasada kitapta belirli bir çizgide ilerlensede gayet keyifli bir distopyaydı. tavsiye ederim.
Ayrıca ben 2020 yapımı görünmez adam filmini değilde . 2000 yapımı görünmeyen filminide öneririm çünkü kitapla daha çok bağdaşıyor