Etiketleee***
Seni çok seviyorum; Benim🦋'm Benim🕊'm Benim🌈'm Benim🌟'ım Benim🍬'm Benim🐇'm Benim💙'm Benim🌹'm Benim 🍯'm Benim🍫'm Sana şiir yazmak ne haddime varlığın şiir zaten… seni seviyorum canım 💢💢💢💢💢
Bu yorum görüntülenemiyor
@Letmedown @Nefes_al_zombi HadicealhajahmedalgaviHadicealhajahmedalgavi M̷A̷Ç̷A̷ K̷I̷Z̷I̷M̷A̷Ç̷A̷ K̷I̷Z̷I̷ @Alkolikayse @Gittii StraccayStraccay üstüne alınmadan yoluna dvm et bnce
Yoo hasta değilim ben 😼
@_yORuLduM_FalaN_FiLaN_
@Kardelenhsr81 @GECEM2300 @Niran99 GeceGece @melisa311 MelikeMelike @FENERIST_ SNKFCSUDE⠀ོSNKFCSUDE⠀ོ SwEeT gİrLSwEeT gİrL @yarali_umutlar @yareminegesi @egeninyaremi Erdal KarasöğütErdal Karasöğüt @_Beliz_ Enes ArzakçıEnes Arzakçı @Son_defa @Can5506
Sorun deil knkm etiketlemekle sevilmiyor senin beni sevdigini biliyorum prenses sorun yok😐😊
@Buse2468 Busem @zemzo01 Kuzum @HayallerimVar01 Rümeysam HadicealhajahmedalgaviHadicealhajahmedalgavi Haticem @Zero2 Asim M̷A̷Ç̷A̷ K̷I̷Z̷I̷M̷A̷Ç̷A̷ K̷I̷Z̷I̷ Kardelenim AyşeAyşe Papatya kokulu Ayşem @Silent_Death_ Gülüm @Egleniyoruzmoruq Duygum Sıra yoook (Eklemedigim bir sürü kankam var ama olsun)
Bu yorum görüntülenemiyor