2021 26. kitabı
#okudumbitti #kitapyorumu Herkese Merhaba, bu güç savaşında kim galip olacak?Okumaya hazır mısınız?Haydi yoruma gelin o zaman. Richard Hampton,petrol ticareti,finans ve bankacılık alanında devasa yatırımlar yapıp Hampton İmparatorluğunu zirveye taşımıştır.Artık koltuğunu tek varisi Emma'ya devredecektir.Emma'yı bu işe hazırlamak için en güvendiği CEO'su Rus asıllı Daniel Raymond'tan yardım istemiştir.Daniel her ne kadar bu dadılık yapacağı kızı istemese de mecburen kabul etmek zorunda kalmıştır.Tabi Emma ile karşılaşıp ta ona aşık olmak gibi bir düşüncesi olmayana kadar.Ama Daniel'in de gizemli bir tarafı vardır.Emma ve Daniel arasında büyüyen aşk bu ikiliyi öyle bir yola sokacaktır ki,bu yolda olan herkes bu güç savaşından nasibini alacaktır. Emma'nın ailesine ne oldu? Dedesi Daniel'e neden bu kadar güveniyor? Emma ile Daniel nasıl tanıştı? Bu 13 aile kim? Daniel'in sakladığı sır ne? Daniel gerçekte kim? Emma ile arasında neler olacak? Bu güç savaşının sonu nasıl bitecek? Öyle bir kitap okudum ki,ben bu kitabı şimdiye kadar neden okumadım diye çok hayıflandım.İlk sayfasından son sayfasına kadar nefesimi tutarak okudum desem abartmış olmam.Güçlerin savaşı bu hem de öyle bir savaş ki aşkı bile harcayan türden bir savaş.Ah Daniel ben bile inanmıştım sana.Ama beş para etmez biriymişsin.Emma'ya yaptığın kabul edilir bir davranış değildi.Madem böyle bir planın vardı neden kızı kendine aşık ettin be insafsız.Fazlasıyla kızgınım Daniel'e.Rekabet,hırs,güç,para,aşk,ihanet ve daha bir çok olguyu bulabileceğiniz muhteşem bir kitap.Devamı kitapta.Oyun içinde oyun,plan içinde plan ve o son.Delirdim resmen.2.kitabı okumak için çıldırıyorum.O nasıl bir sondu?Merak edenler benden size tavsiye,mutlaka okuyun.Bu güzel kitaptan mahrum kalmanızı istemem doğrusu.Keyifli okumalar diliyorum.
Güç MevsimiA. Yasemin Eren · A7 Kitap · 2019396 okunma