2021 7. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2021 17:22
Geri Dönüş – Jennifer L. Armentrout . Aslında Melez Sözleşmeleri’ni henüz okumadım ama bu seriyi okumak için öyle bir zorunluluğunuz yok evet zaman ve Seth açısından devam ama yalnız da okunabilecek bir seri. İlk kitabın sonunda Melez Sözleşmelerinde Seth’in yaşadığı her şeyi öğreniyoruz zaten. Seth bir Alpollyon. ölümlülerin içinde yaşayan yarı tanrının yanına gitmek için görevlendiriliyor tanrı Apollo tarafından. Yarı tanrı ise her şeyden habersiz okuluna gidip gelen Josie. Birden kendinizin yarı tanrı olduğunuzu ve mitolojik efsaneler olarak baktığınız tanrı tanrıçalar ve titanların gerçek olduğu bir dünyaya adım atıyorsunuz. İnanılmaz değil mi? Seth çok eğlenceli bir karakter. Geçmişinde yaşadığı şeyleri çok merak ettim ve geri Dönüş’te okuduklarım bana asla yetmedi. Melez Sözleşmeleri’ni de okuyacağım. Yaptığı kötü şeylerin yanında fedakârlığı, geçmişi, konuşmaları her şeyi öyle tatlıydı ki cidden düştümBir de kitapta hem Seth hem de Josie’in gözünden anlatılan bölümler olması daha çok hoşuma gitti. Seth gibi eğlenceli bir karakterin bakışından okumak şahaneydi. Mitolojik dünyaya giriş ve Seth ile Josie ikilisinin ilişkilerinin oturması olarak bakabiliriz ilk kitaba ama asıl savaşın ikinci kitapta başlayacağını düşünüyorum. Josie’in güçlerini ortaya çıkarmak için gittikleri tamamen korunan bir üniversite, safkanlar ve melezler, olağanüstü güçler ve Luke Deacon ikisi. Özellikle Deacon sana bayıldım ya. Seri boyunca seni daha çok seveceğimi biliyorum dostum! Mitolojik kurguları seven biri ilk kitap için söyleyebilirim ki Titan serisi’ni okuyabilir. Titanlar, Tanrılar, Melezler, Safkanlar ve birçok mitolojik öge kurguya güzelce yerleştirilmişti. Yunan mitolojisini çok seven biri olarak ben aşırı severek okudum ve beklentimin başladığım andan beri yüksek olduğunu itiraf etmeliyimFantastik ve romantik harmanlanmasını seven biri olarak seriye hız kesmeden devam ediyorumm
Geri DönüşJennifer L. Armentrout · DEX Yayınları · 2016310 okunma