Ölüler Konuşamaz - Dilara Keskin
2020 61. kitabı
Ben geldim hemde çok güzel bir kitap ile. Bugünkü kitabımız Ölüler Konuşamaz. Kitabımızın konusu yıllar önce ölen ama cinayeti hala gizemini koruyan Gökçe'nin davasının on bir yıl sonra bir şekilde yine kendini hatırlatmasını anlatıyor . Yazarın daha önce Düşman Okullar kitabını okumuştum ve o kitaptan sonra bu kitapta çok daha geliştiğini farkettim. Kitabın yazım dili çok akıcıydı. Su gibi akıp gidiyor hele ki olayların içine dalınca istesenizde elinizden bırakamıyorsunuz. Kurgusunu bana kalırsa çok güzeldi . Olayların işleyişi sırasında kitabın beni şaşırtmasın seviyorum ve bu kitapta bunu çokça yaşadım . Kitapta bir yandan geçmişi okumak çok güzeldi . Çoğu kitapta olduğu gibi bunda da bir kötü karakter vardı ama ben bu kötü karakteride sevdim her ne kadar yaptıkları yanlış olsa da. En sevdiğim karakter Alper oldu. Sonunda katil beni şaşırttı. Aklıma olasılık olarak gelmişti ama pek olanak vermemiştim . Kitap düşünülerek yazılmış bir mantık hatası yoktu. Sonuç olarak önerebileceğim bir kitap. Bir başka yorumda görüşmek üzere.
Ölüler KonuşamazDilara Keskin · Ephesus Yayınları · 20228bin okunma