2021 6. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2021 17:34
/Dikenler ve Güller Sarayı/ - Herkese iyi bir hafta dileyerek insanlar ve perilerden oluşan bir dünyanın kapısını aralamaya davet ediyorum sizi. Çirkin ve Güzel’den esinlenerek yazılmış. Karakterimiz Feyre; zamanında zengin olan fakat bir iflasla birlikte yoksul kalan ailesine bakmak için avlanmak zorundadır. Feyre geyik avlamak üzereyken karşısına çıkan kurt onun için daha iyi bir avdır fakat peri mi yoksa sadece bir kurt olduğunu mu ayırt edemez ve hayatının kararını vermek zorundadır. Buradan sonra konuyu derinlemesine yazarsam sizin için spoiler olacak o yüzden konuyu burada sonlandırıyorum. Karakterler için diyecek o kadar çok şeyim var ki fakat ne yazsam az kalacak. Güçlü kadınları okumaya bayılıyorum. Özellikle sıradan görünen kadın karakterlerin herkesi şaşırtmasına hayranım. Feyre kesinlikle doğaüstü güçleri olmamasına rağmen çok güzel işler çıkardı. Tamlin’in kibar, lord hallerine hayran olsam da beni bazı yerlerde çok sinirlendirdi. Tamlin’i ilk başlarda gözümde büyütmüş olabilirim diye düşünüyorum. Rhysand benim için bir adım önde. Dahil olduğu andan itibaren bu karakteri seveceğimi biliyordum. Çizgisini, sınırını bozmayan karakterler benim için daha çekici oluyor. Her zaman yan karakterleri daha fazla seviyor olmam bu kitap için de değişmedi. Kitap biraz yarı sayfalarında heyecanlanıyor, temposu artıyor işte o kısımlarda da konuya Rhysand dahil oluyor. Yazar, bizi konuya alıştıra alıştıra içine çekiyor sadece. Fantastik severler mutlaka okuyun! Her şeyiyle okuduğum en güzel fantastiklerdendi. Sarah J Maas ile geç tanıştığım için üzgünüm. İkinci kitabı okumak için sabırsızlanıyorum.
Fantastik
Dikenler ve Güller SarayıSarah J. Maas · Dex Kitap · 20166,1bin okunma