2021 6. kitabı
Ünlü fizikçi Stephen Hawking'in "Boyutlar Teorisi"nden ilham alınarak hazırlanmış kurgusuyla yazılan güzel bir macera romanlarından biriydi Bin Parça Sen . Konusu itibariyle dikkat çeken hikâyede ana karakterlerin boyutlar arası yaptığı yolculuk anlatılıyor. Fizikçi bir anne ve babanın sanatçı bir kişiliğe sahip kızları Marguerite ve ailenin artık bir parçaları olmuş fizik öğrencileri Theo ve Paul 'ün geliştirdikleri "Ateşkuşu" aracılığı ile yaptıkları boyutlar arası yolculukta farklı tarih ve yaşam biçimlerinde olayların iç yüzünü anlamaya çalışacağız. Konusundan bahsedecek olursam , talihsiz ve şüpheli bir ölüm sonucu babasını kaybeden ve ailece hiç beklemedikleri kişi olan Paul tarafından ihanete uğrayan Marguerite güvenebileceği tek kişi olan Theo ile Ateşkuşu'nu kullanarak intikam almak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar. Farklı boyutlarda gizlenmiş olan Paul 'ün peşine düşen ikili farklı zaman ve hayat formlarıyla birçok sorun yaşarlar. Ama atladıkları çok önemli bir nokta vardır:Olayların gerçek sorumlusu Paul müydü? Aslında ilk başlarda biraz sıkılmış olsam da kitabın ortalarına geldikçe kendimi olayların akışına kaptırdığımı söyleyebilirim. Sonlara doğru çözülen olaylar ve açıklığa kavuşan gerçeklerle okuyucuya mutlu son sunan bu kitabı konusu ilgisini çeken her okuyucuya tavsiye ederim .
Bin Parça SenClaudia Gray · Pegasus Yayınları · 2017422 okunma