İzlediğim 1300 küsür yabancı filmden en ennn sevdiklerimdir..Sevdiğiniz ve size 'enteresan' gelen filmleri benimle paylaşın. Bana da, izlemediysem, fikir olsun.. -The Sopranos -Six Feet Under -Succession -Hannibal (dizi) -The Wire -The Leftovers -Oldboy -The Fountain(D. Aronofsky) -Baba serisi -Gencligin En İyisi -Pieta -Boş Ev -İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış ve İlkbahar -Badguy -Kuş Kafesi Moteli -Address Unknown -Talk To Her -Julieta -Acı ve Zafer -Annem Hakkında Her Şey -The Hand(W. Kar Wai) -Black Mirror -Game of Thrones -La Casa De Papel -Fleabag -Dekalog -Ağustosta Rapsodi -İkiru -Ran -Dersu Uzala -Seven Samurai -Dreams -Tokyo Story -Buffalo 66 -Yeraltı(Emir Kusturica) -Gergedan Mevsimi -Persona -Ağlayan Çayır -Aşk Zamanı -2046 -Chungking Express -Modigliani -Climax -Antichris -Dogville -Scarface -Kötü Eğitim -Paramparça Aşklar ve Köpekler -21 Gram -The House That Jack Built -Cinema Paradiso -Lucia y el sexo -Kaplumbağalar da Uçar -İki Bacaklı At -Serçelerin Şarkısı -Bab'Aziz -Kirazın Tadı -Sarhoş Atlar Zamanı -Cennetin Rengi -Close Up -Stalker -Offret -Yedinci Mühür -Bir Evlilikten Manzaralar -Ostrov -Köpek Dişi -Sarayın Gözdesi -Kış Uykusu -Biutiful -Stoker -Zamanın Külleri -Joker -Düşlerin Efendisi -Vicky Barcelona -Elveda Cariyem -Duvara Karşı -There Will Be Blood -Marketa Lazarova -Prenses Kaguya Masalı -Pan'ın Labirenti -İncendies -The Wailing -No Mercy(2010) -Harakiri -City Of God -Ruhların Kaçışı -Anne! -Andrei Rublev -The Salt Of The Earth -Kosmos-Reha Erdem -Mandariinid -Wings Of Desire -Nocturnal Animals -Midsommar -Human Planet -Autumn Sonata -Psycho -Rosemary'nin Bebeği -Nocturnal Animals -Jagten -Gone Girl -Three Colours(Blue, Red, White) -Piyano Teacher(Haneke) -La La Land -Dolls -Onibaba -Kumların Kadını -Tutku İmparatorluğu -Düşkün Melekler -Baraka -Amarcord -How I Met Your Mother -Hero -On The Milky Road(E. Kusturica) -Audition(Takashi Miike) -Damage(L. Malle) -Mujo -Mamma Roma -Druk -Laurence Anyways -Dünyanın En Kötü İnsanı -Penny Dreadful -Sen Aydınlatırsın Geceyi -Bozkır(dizi) -Sürgün (A. Zvyagintsev) -Zavallılar(Y. Lanthymos) -Exit(dizi) -Leyla'nin Kardeşleri -Rome(dizi) -Şişli Kız
··1 alıntı·
37,6bin Gösterim
1000film sitesinden kastınız 1kfilm mi ? Google dan aratınca o geldi. Eğer 1000kitap a ait ise iyi olacaktır ama şu an çok eksik varmış gibi görünüyor. imdb den liste almak gibi özelliklerin eklenmesi lazım. Yoksa hali hazırda imdb kullanan biri tekrar izlediği filmleri işaretlemekle uğraşmaz. Sinefil sitesi bence iyi ama bir türlü mobil uygulamaya geçemediler en büyük eksiği o. Listenizdeki filmlerin birçoğu tekrar tekrar izlenebilecek kıvamda. 2017 yapımı iki film önereyim ben de. Thelma ve Teströl és lélekröl
Gülşah Kerter
1000film sitesi,evet, hala çok eksik..
Film :Serendipity Dizi :The killing(4 sezondur ilk 2 sezonu izlemeniz kafi.)
İzlemediyseniz Forrest Gump kesinlikle tavsiye ederim
Cast away, gattaca, zincirsiz, truman show, Kaptan fantastik, sadece merhamet
Naked(1993) Portrait of a lady on fire(2019)
Hahshshs komik oldu ya bu