2021 4. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2021 11:03
İyi ki okumuşum dediğim kitaplardan oldu. Konusu için okursanız beklentinizi karşılamayabilir ancak anlatımı kurduğu gerçeküstü hayat ve verdiği detaylar etkileyici. Güzel bir hayatı olan Colin takıntılı olan arkadaşı ve sevgilisi le bir hayat yaşamaktadır ve aşık olmak istemektedir ve aradığı aşkı Chloe de bulur. Güzel devam eden hayatları Chole nin hastalanması ile maddi ve manevi olarak zarar görür. Chloe nin ciğerinde bir nilüfer çiçeği çıkar ve büyümemesi için başka çiçeklere ihtiyaç duyar. Su da içmemesi gerekmektedir. Burayı söylüyorum zira verilen tüm detaylar bu düzeyde etkileyici ve doğa üstü. Hastalıktan sonra duvarları daralan, pencereleri küçülen bir ev düşünün. Musluklardan yılan balıkları avlıyorlar. Piyanonun notalarına göre değişen sertliklerde içki hazırlayan bir makinaları var. Buluta binip şehri dolaşıyorlar. Düğünlerine İsa geliyor. Evlerindeki evcil hayvanları fare. Metafor olarak okursanız anlam daha da zenginleşir ancak hayretler içinde okuyacağınız cümleler var. Tarif edilemez bir hayal gücü var kitapta. O nilüferi ciğerinizde hissediyorsunuz İçeriği esas olan konuya odaklanmış olumsuz yorumları es geçin. Çok güzel, çok etkileyici, çok..
Günlerin KöpüğüBoris Vian · E Yayınları · 20242,219 okunma