2021 77. kitabı
Merhaba arkadaşlar sizlere güzel bir kitap yorumuyla geldim. . . Kahramanımız Muhammed Ali edebiyat mezunudur.Atanmak için uğrayan bir meslektaşım.Kız kardeşinin vefatından sonra anneside üzüntüden kısa sürede vefat eder. . . Hocasının isteği üzerine "Saadet Kaynağı"isimli konferans için Bolu'ya gider.Aşık olduğu kişi hümeyrayla kolları kesisir.Ama Muhammed Ali sevgililiye sıcak bakmayıp evlenme taraftarıdır.Bu isteğini hümeyra anlayışla karşılar ve aileler tanışmak için sözleşir.Muhammed Ali Hümeyra'nın evine gittiğinde bulamazlar ve öğrenirler ki terör örğütü üyesi oldukları için kaçmışlardır.Ama Muhammed Ali asla vazgeçmez ve bekler günlerce,aylarca.Tabi artık öğretmenlik yapar ama aklından bir saniye sevdiği kişi çıkmaz.Hani derler ya bazı zamanlarda yüreğine taş basıcaksın işte Muhammed'de öyle yapmış.Pekii hümeyra gelicek mi?Yoksa sevmemişmiydi Muhammed Ali'yi?Hadi gelin kitabımızda öğrenelim. . . Sıcacık bir kitap okudum.Muhammed Alinin sevgisi içimi ısıttı.Yazarımızın dili sade ve akıcıydı.
Sadece SenMurat Ertav · Tilki Kitap Yayınevi · 202122 okunma