2021 3. kitabı
Bu tarz kitapları fazla beğenmem normalde ama en sevdiğim serilerden biridir Sanal Ağ. Kitabın yazarı olan James Dashner gerçekten bu konuda fazlasıyla yetenekli. Sizi kitabı okurken hem güldürüyor hem heyecanlandırıyor hem de üzüyor. Hatta bazen bu duyguları aynı anda yaşattığı bile oluyor. Sanal Ağ oyununda tanışan arkadaşlık bağları fazla güçlü olan üç arkadaş birlikte oyunun en güzel yeri olan Hayat Oyunu kısmına girmek için uğraşmaktadır. Ama bunun için uğraşırken hesaba kartmadıkları, olayları karıştıran bir şeyler olmaya başlar... Ve bu olaylara karşı birlikte mücadele ederler. -Kitabın konusundan fazla bahsetmek istemiyorum çünkü kitabın sayfasına girip bilgi edinebilirsiniz.- Kitabı okumanızı tavsiye ediyorum. Bir dünya klasiği veya tanınmış bir kitap olmasa da gerçekten alanında en iyilerinden olduğunu düşünüyorum. Dili gayet anlaşılır. Fazla akıcıydı diyemeyeceğim çünkü bazı yerlerde şahsen kendim bazı şeyleri çözmeye uğraştığım, bazı kısımları yorumladığım için beklediğimden geç bitirdim ama asla sıkıcı bir kitap değil. Aksine çok heyecanlı. Yazar kitabı öyle bir bitirmiş ki insan bitince hemen ikincisine geçmek istiyor :D Kitap bilim-kurgunun hakkını fazlasıyla veriyor. Bilim-kurgu kitabı okumak istiyorsanız bu kitap kesinlikle size göre. Okumak isteyenlere ve okuyanlara iyi okumalar dilerim :)
Oyun UstasıJames Dashner · Pegasus Yayınları · 20161,491 okunma