2021 214. kitabı
Okunma: 05 Mart 2021 16:36
Sevgi duygumuz da sermayemiz bizim; cebimizdeki paradan daha değersiz değil.  Sevdiklerimize dikkat edelim aman; insan neyi  severse onun peşine gidiyor.  Belki de etrafımızda görüp büyüsüne kapıldığımız güzellikler, anaokulunda yazmayı öğretmek  için gösterilen harfler, kelimeler gibi… Bir de bunun ötesi var; asıl okunacak yazılar, kitaplar var.  Harflerine meftun olduğumuz güzelliklerin kitapları nasıl güzelliklerle doludur bir düşünün.  Buradaki güzellikler Cemil-i Mutlak’ın dünyadaki tecellileri. Bir de dahası var; dünyadan daha  güzel kabir âlemi, ondan daha mutlu edecek olan  mahşerdeki ebedî kurtuluş müjdesi, ebedi mutlu- luğun vatanı cennet ve daha daha fazlası… Rab- bimiz dünyasını görmeyi nasip etti, o güzelliklere  de erdirsin bizleri… Bunu demek isterim ki, yolumuz dünyadan  ibaret değil. Yürürken sık sık başımızı kaldırıp ile- riye bakalım. Bakalım ki yolumuzu şaşırmayalım,  ümidimizi kaybetmeyelim, şevkimizi tazeleyelim.  Ondan geldik, Ona gidiyoruz. Madem O var, bizim  için her şey hayırlara güzelliklere varacak Onun  lütfuyla… “Kişi sevdiğiyle beraberdir” buyuruyor Pey- gamber Efendimiz asm. Çok sevdiklerimiz hep  orada; oraya varmanın yolu da belli; Allah’ın Elçisinin izini takip etmek
Zafer Dergisi - Sayı 530 (Şubat 2021)Zafer Dergisi · Mega Basım Yayın · 20212 okunma