2021 56. kitabı
Okunma: 06 Mart 2021 00:22
Rabbim Allah/Özkan ÖZE Eleştirmek istediğimiz zaman elbet Diyanet'in eleştirilecek birçok tarafı bulunur ama ben burada o konulara girmeden son yıllarda takip ettiğim kadarıyla basım yayın konusunda takdire şayan çalışmalarını Tebrik ettiğimi söylemek istiyorum. Kendi alanımla ilgili okumalarımı genelde kendime saklar, paylaşmam ama gerek hediye edene teşekkür, gerekse yediden yetmişe herkesin rahatlıkla okuyabilecegi bir kitap olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum. Allah'ın varlığı ve birliği konusunu, tabiattan örneklerle, ekmel, ontolojik, kozmolojik ve aklî delillerle basitleştirip anlatıyor. Soru bir duadır! Evet evet ! Kesinlikle soru bir duadır./Syf.24 Trene bakar mısın? Ben bakarım. O koca kafalı hayvancağız hakkında çıkarılan söylentiler umurumda bile değil./Syf.35 Bir resim kendinden daha çok onu yapan ressamı gösterir./Syf.78 Güneşimiz, dünyamızın mavi tavanına asılmış biricik lambası bir tanedir./ Syf.83 Büyük Sultanın büyük ülkesi olur/Syf.98 İyi okuyun tabiatın sırlarını öğrenin!/Syf.126 ...bütün bunlarda iman eden bir topluluk için ayetler vardır.-En'am süresi,99.ayet/ Syf.142 Bütün kapalı kapıları açar, tohumların kapılarını, kalplerin kapılarını, akılların kapılarını.../Syf.181 Her sene kaç Gonca açar bülbül her bar kaç papatya parıldar çimenlerde.../Syf.182 Sevdiklerimizi O'na havale ederiz, bütün ümitlerimizi "Asla merhametinden ümidinizi kesmeyin!" emreden Rabb'imize yöneltiriz./Syf.183 Tavsiye eder miyim? Ben çok beğendim ve tabii ki #tavsiyeederim
Rabbim AllahÖzkan Öze · Diyanet İşleri Bakanlığı · 2015115 okunma