2021 11. kitabı
Okunma: 07 Mart 2021 17:43
Sinem yakın arkadaşı Sinan'dan bir klinikte tedavi gören kuzeni Mahpeyker'i bir süre evinde misafir etmesini ister. Sinan da bu isteği kabul eder ve Mahpeyker'i klinikten alıp evine getirir. Sinan Mahpeyker'in neler yaşadığını merak eder ve onunla sohbet etmeye başlar. Mahpeyker başta biraz çekingen ve soğuk dursa da başından geçenleri bir bir anlatmaya başlar. Babası tarafından sevgisiz büyüyen Peyker'in lisenden ilk aşkı olan Kahraman'la gel-gitli ilişkilerini, çok sevdiği, sırlarını paylaşıp kardeşi gibi gördüğü Sanem'i kanser yüzünden kaybetmesini, son olarak da annesi tarafından yediği vurgunu okuyoruz bu kitapta. Hikayedeki olaylar ve kurgu çok iyiydi. Yazar duyguları çok başarılı bir şekilde kaleme dökmüş. Ama o kadar çok yazım yanlışı ve devrik cümle vardı ki bazı cümleleri anlamak için tekrar tekrar okumak zorunda kaldım. Güzelim konu bu saydığım sebeplerden dolayı ikinci planda kalmış. Sanki yazarın elinden çıkıp direkt basıma gitmiş gibiydi. Konu sürükleyici olmasaydı kitabı kitaplığımın en ücra köşelerine saklayabilirdim.
VurgunSelda Bulut · Diga Kitap · 202119 okunma