2021 5. kitabı
Okunma: 09 Mart 2021 15:11
Merhabalar; Bugün sizlere 6 günde okuyup bitirdiğim ve bittiği için de üzüldüğüm bir kitabı tanıtmak istedim. Öncelikle çok sorulan bir soruyla başlayayım: Bu bir tarih kitabı mı? Yanıtım , hayır arkadaşlar.Bir tarih kitabı değil! 2.Attila denilince herkesin aklına doğal olarak Hun İmparatorluğu geldiği için sanırım bu soru o yüzden sıkça soruldu bana.Ama kitap, tarih kitabı olmasa da, ilk sayfadan itibaren içerisinde kaybolacağınız, okudukça bitmesin diyeceğiniz bir macera kitabı. Evet şimdi gelelim konumuza; kitapta birçok gurbetçi gencin değişik hikayelerine kulak vereceksiniz. Bu gençlerin ortak özellikleri,yurt dışında yaşamış,ülkelerinde iyi eğitim (üniversite) görmüş vatansever olmaları. Bu gurbetçi gençler teknolojiyi kullanarak, sanal dünyada yarattıkları terör ile, ülkenin kangrenleşmiş sorunu olan terör örgütüne, ekonomik darbe vurmasının hikayesi.Bir dönem başat sorun haline gelmiş ırkçılık üzerine de çok fazla şeyler bulabileceğiniz bir roman. Eveet sayın 1k sizler de benim gibi vatan aşığı milliyetçi bir bireyseniz şayet,ve birazda siyasete düşkünlüğünüz varsa okuyun derim. Bu arada 1 k da kitabın okuma sayısının çok az olmasına şaşırdım.Sanırım günümüz gençlerinin dikkatini çekmeyen bir konu(!)Oysa tam da bizim yaşlarımızın ilgisini çekecek konularla donatılmış bir kitap. Mutlu olalım,iyi olur inşallah diyelim:) Kitabın beni çok etkileyen bir paragrafıyla bitirmek istiyorum incelememi. Hepinize iyi okumalar. Teşekkür ediyorum. Almanya'da, Avusturya'da, Fransa'da, İtalya'da ve İngiltere'de, Belçika'da, Hollanda'da,ne kadar ırkçı söylemi olan parti varsa hepsinin de internet sayfalarına girildiğinde,ana sayfalarında kocaman harflerle "ANNECİĞİM TÜRKLER" yazıyordu,her ülkenin kendi dilinde.Ekranın orta kısmında ise İngilizce olarak "Bu sayfa bir grup Türk tarafından işgal edilmiştir."yazısı vardı.Ekranın en altında ise Türkçe olarak"Avrupalı ne kadar korksan haklısın çünkü; Türkler, uyanış aşamasında!!!" yazıyordu.Ekranın arka fonunda tüm ekranı kaplayacak şekilde Türk Bayrağı dalgalanıyordu.
II. AttilaKamuran Tümay Yıldız · Popüler · 201015 okunma