Sanal Dünyanın Gerçek Hakanı

Popüler
9789759019679

2021 5. kitabı
Okunma: 09 Mart 2021 15:11
Merhabalar; Bugün sizlere 6 günde okuyup bitirdiğim ve bittiği için de üzüldüğüm bir kitabı tanıtmak istedim. Öncelikle çok sorulan bir soruyla başlayayım: Bu bir tarih kitabı mı? Yanıtım , hayır arkadaşlar.Bir tarih kitabı değil! 2.Attila denilince herkesin aklına doğal olarak Hun İmparatorluğu geldiği için sanırım bu soru o yüzden sıkça soruldu bana.Ama kitap, tarih kitabı olmasa da, ilk sayfadan itibaren içerisinde kaybolacağınız, okudukça bitmesin diyeceğiniz bir macera kitabı. Evet şimdi gelelim konumuza; kitapta birçok gurbetçi gencin değişik hikayelerine kulak vereceksiniz. Bu gençlerin ortak özellikleri,yurt dışında yaşamış,ülkelerinde iyi eğitim (üniversite) görmüş vatansever olmaları. Bu gurbetçi gençler teknolojiyi kullanarak, sanal dünyada yarattıkları terör ile, ülkenin kangrenleşmiş sorunu olan terör örgütüne, ekonomik darbe vurmasının hikayesi.Bir dönem başat sorun haline gelmiş ırkçılık üzerine de çok fazla şeyler bulabileceğiniz bir roman. Eveet sayın 1k sizler de benim gibi vatan aşığı milliyetçi bir bireyseniz şayet,ve birazda siyasete düşkünlüğünüz varsa okuyun derim. Bu arada 1 k da kitabın okuma sayısının çok az olmasına şaşırdım.Sanırım günümüz gençlerinin dikkatini çekmeyen bir konu(!)Oysa tam da bizim yaşlarımızın ilgisini çekecek konularla donatılmış bir kitap. Mutlu olalım,iyi olur inşallah diyelim:) Kitabın beni çok etkileyen bir paragrafıyla bitirmek istiyorum incelememi. Hepinize iyi okumalar. Teşekkür ediyorum. Almanya'da, Avusturya'da, Fransa'da, İtalya'da ve İngiltere'de, Belçika'da, Hollanda'da,ne kadar ırkçı söylemi olan parti varsa hepsinin de internet sayfalarına girildiğinde,ana sayfalarında kocaman harflerle "ANNECİĞİM TÜRKLER" yazıyordu,her ülkenin kendi dilinde.Ekranın orta kısmında ise İngilizce olarak "Bu sayfa bir
Dikkat Spoiler içerir!
2024 2. kitabı
Okunma: 21 Ekim 2024 19:46
Romana Sinan ve Cem adlı iki karakterle başlamak istiyorum. Cem'in annesi Müjgan, Müjgan'ın babası Kahraman. Kahraman, Almanya'ya çalışmaya gitmiş biri. İlk zamanlar yemeklerini beğenmiyor, bir abiye danışıyor. O da “ben bir Almana söyleyeceğim, onun gösterdiğini al” diyor. Alman, köpek maması gösteriyor. Tabi Kahraman’ın bundan haberi yok. Daha sonra haberi oluyor. O gün bugündür Almanlardan nefret ediyor. Cem zor bir çocukluk dönemi geçiriyor. Bir dönem dedesinin yanında kaldığı için milliyetçi biri olarak yetişiyor, aynı zamanda Alman düşmanı. Cem, sürekli Almanlara okulda zorbalık yapıyor. Tabi şikayet etmekten bıkan Alman müdür, Cem’i okuldan atıyor ve zihinsel engelliler okuluna yönlendiriyor. Cem, annesiyle Almanca konuşmadığı ve inat ettiği için yemek yemekten kesiliyor, hastaneye kaldırılıyor. Annesinin üzgün olduğunu görünce Almanca konuşmaya başlıyor ve büyük bir değişim gerçekleşiyor. Zihinsel engelliler okulundan normal okula gidiyor ve daha sonrasında okul hayatında başarılı olan Cem, iyi bir üniversite kazanıyor. Tabi bu gelişmeleri Alman federal ekip takip ediyor. Cem’in yanına gidiyorlar ve onu federal polis olarak yetiştirmek istiyorlar. Kahraman’ın bir arkadaşı var, Davut. Davut’un oğlu Sinan. Davut, köylü ve cahil biri. Babası Koca Musto. Davut’un kardeşleri Almanya’ya gitmiş, kendilerini geliştirmiş kişiler. Davut da Almanya’ya gitmek istiyor, kendini sığıntı gibi hissediyor. İlk kardeşlerine söylediğinde onunla dalga geçiyorlar. En son jandarmaya gidip komutana soruyor ve bir yolunu bulup Almanya’ya gidiyor. Kahraman’la fabrikada tanışıyorlar. Davut, çocuklarını yanına alıyor, Almanya’da yaşıyorlar. Bir dönem Sinan, Türkiye’de okumak istediğini söylüyor, babası onu destekliyor. İstanbul’da dershaneye yazılıyor, üniversite sınavına
2017 17. kitabı
Okunma: 09 Eylül 2017 20:54
yurt dışında yaşamış , ülkesinde üniversite eğitimi görmüş bir kaç vatan sever gencin vatan sevgisi. bu gurbetçi gençlerin teknolojiyi kullanarak sanal dünyada yarattığı terör ile: ülkenin kangren olmuş sorununu yaratan terör örgütüne ekonomik darbe vurmasının hikayesi. .okunabilecek bir kitap.
Eğitim
Havale ücreti
2021 53. kitabı
Okunma: 24 Ekim 2021 22:12
Kitabımız her bölümde tarih saat ve yerle ayrılmış. 01 Şubat .... cuma saat 9:00 Almanya Köln de başlayan ilk bölümde Almanya'nın en büyük gübre fabrikası sessizliğe bürünmüştü. Gelmesi gelen havale ücreti hala gelmemişti.
Teknoloji
II. AtillaKamuran Tümay Yıldız · Tugana Yayınları · 202015 okunma