2021 16. kitabı
#kitapyorumu 5/5 ️️️️️ 10/10 ️️️️️ “Onunlayken, Sue, kendimi hasta, damgalı ya da parçalanmış hissetmiyorum. Normal hissediyorum. Beni tamamen, bütünüyle normal hissettiriyor.” O kadar güzel, o kadar harika bir kitap okudum ki! Şiirimin Her Kelimesi kitabını ne okuyacağımı kestiremediğim, kitaplığıma bakıp asla okuyacak kitap bulamadığım (yani moduma göre) bir akşam öylesine çekip aldım. Genç yetişkin türünde bir gecede okunabilecek hızlı bir kitap gibi geldi. Satın aldığımı hatırlıyor ama goodreads puanını çok hatırlamıyordum. Sakince okumaya başladım ve sihir işte o zaman gerçekleşti. Kitap harika başladı. Öyle de devam etti. Kitap OKB’li karakterimiz Sam’in hayatını anlatarak başladı ve ona adapte olmaya başladım bende. Sam’in düşüncelerinin yoğunluğu ve gittiği yerler onu çok zorluyor ve benide çok üzüyordu. Artık sevmediği ve onu yoran arkadaşları, okulun stresi, onu her daim tetikte bırakan hastalığı derken Sam’in her günü resmen bir mücadeleyle geçiyor. Bir gün okulda dolabının yanında Caroline diye biriyle tanışıyor ve kısa sürede arkadaşlar oluyorlar. Caroline ona iyi gelecek şeyi biliyor ve yavaş yavaş Sam’i ona doğru yönlendirmeye başlıyor. Hem Sam biraz rahatlıyor, hem biz mutlu oluyoruz. A.J diye bir karakter de hayatına giriyor ve ikisinin yaşadığı o tatlı flörtleşmeyi okurken adeta mest oluyoruz. Her şey iyi gidiyor derken olan oluyor... Kitabın ana konusu bu diyebilirim. Ve ben ciddi anlamda çok sevdim. Tüm genç okurlara, genç yetişkin ve mental health kurgusu seven herkese öneririm. Öyle naif öyle duygusal bir kitap okuyacaksınız ki sizi etkisi altına almaması imkansız diyebilirim. Benim 2021 favorilerimden olan bu kitabı çok fazla kişide görmek isterim ama en çokta sevmenizi isterim. Umarım yorumum size yardımcı olmuştur. Bir sonraki yorumlarda görüşmek üzere, sizi seviyoruum #book #bookstagram #bookshelf #booklover #bookworm #books #kitap #kitapkurdu #kitapaşkı #kitap
Şiirimin Her KelimesiTamara Ireland Stone · Pegasus Yayınları · 20201,292 okunma