Puan vermedi·200 syf.··Beğendi
· Bugüne kadar Debbie Macomber in birçok kitabını okudum ve hepsini de oldukça keyif alarak okudum. O kadar yalın ve sade, o kadar içten, o kadar bizden yazıyor ki sanki okurken kitabın içindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz. Sanki o karşılıklı diyaloglar tamda sizin önünüzde konuşuluyor gibi geliyor. Okumama ara verdiğimde bütün olayların ben okumazkende orda devam ettiğini düşünüyor, sanki kitap yaşıyormuş gibi bir ruh hali içinde oluyorum. Acaba şimdi napıyolar en son bu buna şunu söylemişti ayy bunlar şuraya gitmişti falan:))) Bu kitapta yine diğerleri gibi beni hemen aldı içine. Zaten oldukça kısa bir kitap olduğu için vaktiniz varsa 1 günde bile biter. Bulunduğu mevkiden hiç memnun olmayan, oldukça çekici, idealist bir gazeteci ve kitabı haftalarca çok satanlar listesinden düşmeyen, kimsenin kim olduğunu nerede yaşadığını bilmediği gizemli, yakışıklı bir adam. Yolları bir şekilde kesişiyor ve sizde büyük bir keyifle bu hikayeye okuyucu olarak ortak oluyorsunuz. Çok eğlenceliydi. Keyifli okumalar:)